Maturantka? Prijavi se na maturantsko preobrazbo s svojo mamo!

Pri reviji Lisa te dni izbirajo maturantko in njeno mamo za najlepšo maturantsko preobrazbo in slikanje za naslovnico revije Lisa.

25. 2. 2014

Izbranki bodo oblekli v unikatni obleki Joela Loya, izdelani po njunih merah. Obe bosta večerni toaleti lahko odnesli s seboj in obdržali v trajen spomin. Obe bodo tudi naličili in jima uredili pričeske, nato pa bosta stopili še pred objektiv priznane slovenske fotografinje Urške Košir, s katero bodo obeležili svečani trenutek za naslovnico revije Lisa.

Pogoj za sodelovanje je kratka obrazložitev, zakaj si želita z mamo sodelovati na preobrazbi in zakaj naj izberejo prav vajin par mama-hči. Priloži tudi dve sliki. Na eni mora biti maturantka sama, na drugi skupaj z mamo.

Svojo prijavo na Lisino akcijo maturantk pošlji na najlepsa.maturantka@gmail.com (ne pozabi pripisati naslednjih kontaktnih podatkov: ime in priimek obeh, naslov, mobilni telefon in e-pošto).

Na akcijo se lahko prijaviš do vključno 6. marca 2014.

Akcijo lahko spremljaš tudi na Facebook naslovu www.facebook.com/maturantka.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri