Lestvica najbolj prodajanih albumov v Sloveniji!

Na lestvici najbolj prodajnih mednarodnih albumov v Sloveniji, International Top 15, ponovno kraljujejo  1D z »Take Me Home« ...

15. 11. 2012

... na 4. mestu jim sledi P!nk z »The Truht About Love«, sledijo ji One Direction na 5. mestu z »Up all Night« in najvišje uvrščena novost na 13. mestu stari mački, Aerosmithi!

Za varovance Menart Records je uspešen teden!

Na lestvici SLO TOP 30, se je takoj po izidu na prvo mesto zavihtel najbolj pričakovani album letošnjega leta »Take Me Home« skupine One Direction! Enosmerci že 40. teden na lestvici vztrajajo tudi z debitantskim albumom! Eno leto po izidu je album »Up All Night« na zavidljivem 14. mestu!

Na lestvici najbolj vročih 10 je že 6. teden tudi Tony Cetinski z zadnjim albumom »Opet si pobijedila« ter mamica, ki ostaja zvesta svojemu stilu tudi po rojstvu, P!nk z odličnim albumom »The Truth About Love«. Pesem  in videospot 'Try' ostvajata najvišje svetovne vrhove!

Novost na lestvici so Aerosmithi z dolgo pričakovanim albumom »Music From Another Dimension«. Konec petnajstletnega premora je razveselili zveste poslušalce in jih tako uvrstil na 19. mesto!

Vse o svetu glasbenih novosti pa na www.menart.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri