Kozmične sile izkoristi v svoj prid

Naravnaj se na kozmični čas in bodi vsak dan kar se da najbolj učinkovita.

1. 4. 2009

Si morda opazila, da tvoja storilnost, ki se kaže v različnih oblikah (na primer kot koncentracija, inovativnost ali motiviranost za delo) ni vsak dan enaka. Ta pojav nekateri pripisujejo tvojemu notranjemu bioritmu, a zadeva je veliko globlja – lahko rečemo, kar kozmična.

Kozmična energija obstaja

Čeprav se znanstveniki proučevanju vplivov kozmičnih sil na posameznika v veliki meri izogibajo, ker se bojijo,da bi jim očitali neotipljivost ali celo vraževernost, so nekateri najpogumnejši le uspeli znanstveno dokazati, da kozmične sile vplivajo na človeško telo preko tekočin, ki se nahajajo v človeškem organizmu – od tod tudi opozorila kozmičnih teorij, da organizem v pomanjkanju tekočine (torej človek, ki ne zaužije dovolj tekočine na dan) lahko veliko prej zapade pod negativne kozmične vplive.

Da ti bo zadeva bolj jasna

Po zakonu kozmičnega ravnovesja se vsako odstopanje od pozitivnega dela kozmičnega faktorja povrne v negativi kozmični faktor. Torej, če se danes odločiš za početje, ki je po kozmičnem faktorju zapisano kot negativno, bi pa morala početi nekaj, kar ima na današnji dan pozitivni faktor, se boš v naslednjih nekaj dneh počutila zelo slabo – ker se bo v tebi naselila kozmična negativnost in boš za njeno odstranjevanje porabila veliko energije. To dejstvo strokovnjaki pojasnjujejo povsem preprosto: Ti, kot organizem ne moreš živeti izpopolnjeno, če ti je umetno vsiljen drugačen ritem.

Za odlično počutje

Zdaj ti je lahko jasno, da se kozmični vplivi močno opirajo na posameznikovo počutje, zato ti predlagamo, da kozmične sile začneš jemati resno …

Današnji kozmični faktor kaže …

Glede na datum rojstva preveri, kaj bi morala početi na današnji dan:

  • Če si rojena od 1. januarja 00.00 do 5. marca 23.56
Kozmični impulz: Sprehajanje psov (če nimaš svojega kužka, pojdi v zavetišče), ker psi danes oddajajo izredno pozitivno energijo – kar pa ne velja za ljudi, ki niso rojeni v tem intervalu!

  • Če si rojena od 5. marca 23.57 do 7. aprila 14:57
Kozmični impulz: Poglobljeni pogovori z družinskimi člani bodo razrešili marsikateri spor iz preteklosti, ker je danes po kozmičnih silah močno odprta silnica družine.

  • Če si rojena od 7. aprila 14:58 do 29. maja 05:45
Kozmični impulz: Danes boš najbolj učinkovita pri pospravljanju svoje sobe ali stanovanja, saj boš po zaslugi zavržene negativne energije lahko uredila tudi svoje misli.

  • Če si rojena od 29. maja 05:46 do 4. avgusta 09:35
Kozmični impulz: Srečnica, danes je zate idealen dan za nakupovanje, danes boš namreč naletela na točno določene stvari, ki jih v svojem življenju potrebuješ. Želen izdelek, kar si ga iskala že dolgo časa, bo danes postavljen naravnost pred tvoj nos.

  • Če si rojena od 4. avgusta 09:36 do 15. novembra 16:22
Kozmični impulz: V tebi se bo danes nabirala negativna energija, zato jo moraš izničiti – to ti bo uspelo ne da bi se posebej trudila, saj se boš na nekoga razjezila. Da bi negativno energijo popolnoma izničila, si popoldne vzemi čas za svoj najljubši šport.

  • Če si rojena od 15. novembra 16:23 do 31. decembra 24:00
Kozmični impulz: Poleg idej, ki bodo danes kar švigale po tvoji glavi (nujno si jih zapiši v blok ali na list papirja, saj so te ideje neprecenljive), izkoristi dan za ustvarjalnost – kuhaj, riši, slikaj, piši …

Ujemi svoj kozmični ritem in ne pozabi, da je danes prvi april J

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri