Darila s posebno močjo

Čarovnija, sreča in pravi mali čudež obenem! Z vsakim nakupom darila se sproži zaporedje odličnih posledic.

18. 11. 2007

Krilca so darila s posebno močjo. Z njimi namreč ne opraviš le še enega nakupa, temveč narediš predvsem dobro delo. In kateri čas je bolj primeren za obdarovanje z mislimi na boljši jutri kot novembrski in decembrski?

Družbeno angažirana darila

Gre za posebne pakete daril, ki jih v obdarovančevem imenu nameniš nekomu v stiski.

Lahko si gotova, da tvoj nakup ne bo obremenil okolja ali le napolnil žepe podjetnim trgovcem, temveč nasprotno: osrečil človeka ali bitje, ki je v stiski. Naj bo to otrok, delfin ali del neke skupnosti.

Tvoje darilo tudi ne bo končalo pozabljeno in zaprašeno v kakšni omari, temveč bo lepo in vsem na očeh izpostavljeno na mizi ali steni! Tvoj obdarovanec bo namreč prejel lično oblikovano čestitko z originalno ilustracijo, darovani denar pa bo šel v celoti za enega od dobrih namenov, ki si ga bo tvoj obdarovanec izbral v katalogu dobrodelnih projektov iz Slovenije, regije bivše Jugoslavije in držav v razvoju.

Obdarovanje za boljši svet

Tako mu boš lahko podarila priložnost, da pripomore k zmanjševanju revščine v državah v razvoju, ohranjanju rastlinskih in živalskih vrst, boju s podnebnimi spremembami, ali pa bo, če bo tako želel, enostavno razveselil otroka brez staršev z novimi športnimi copati. Za dobrih 10 EUR lahko na primer z nakupom šolskih potrebščin pomaga otrokom končati šolo, 35 EUR pa boš odštela za 20 arov tropskega gozda.

Namen projekta www.krilca.si je torej enostaven: s praktičnimi darili propagirati in širiti idejo družbeno odgovornih projektov na področju varovanja okolja in socialne pravičnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri