Coffee Republic odprl svoja vrata

Organizator elektronskih dogodkov Dance Republic je pred dnevi slovesno otvoril Coffee Republic - svojo prvo kavarno v Celju.

1. 6. 2010

Ko se je sonce 27. maja počasi poslavljalo, je v Citycentru v Celju posvetil nov žarek za vse, ki so željni kvalitetne zabave.

Nova točka na zemljevidu zabave

Coffee Republic je namreč novo ime dnevno-nočnega lokala, za katerega so bili prvi obiskovalci prepričani, da je gre za interno enega najbolj dodelanih lokalov v Celju.

Za sladek aperitiv je Coffee Republic prav na omenjeni dan ob otvoritvi ponudil še nekaj izbrane zabave, kot vpogled v vse, kar se lahko pripeti v tem uživaškem nočnem klubu, čez dan spretno zamaskiranem v elegantno kavarnico.

Dobra pijača, družba in mera humorja

Pravijo, da v Coffee Republic resnično obstaja le en zakon – zakon, ki veleva, da se prepustiš in pustiš, da te vsi elementi prostora za trenutek odpeljejo v drugačno, lepšo realnost.

Kot prvi požirek.

Kot prvi poljub.

Kot dobra šala.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri