Čeveljci še vedno čakajo na Cosmo Pepelko!

Prekrasen sandalček za nepozabno maturantsko noč še vedno čaka nate. Cosmopolitanov nabiralnik se že polni, a ne pozabi, da imaš čas za prijavo samo še do konca februarja!

12. 2. 2007

Vse maturantke, ki še niste poslale obrisa noge, to lahko storite do 28. februarja. Na poštni naslov: Cosmopolitan (s pripisom Pepelka), Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana pošlji obris desne in leve noge (vsako stopalo na listu papirja A4 formata) ter osnovne podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, datum rojstva, šolo, e-mail, telefon, telesno višino in številko noge.

Navodila za obris noge!

Za natečaj potrebujemo obrisa obeh stopal, ter obsege člena in narta. Oblikovalka čevljev Alja Novak ti predlaga, da ti obris noge nariše kdo drug, prav tako zmeri obsege.

 • Obris stopala narediš tako, da v širini bokov stopiš na list papirja. S svinčnikom pod kotom 90 stopinj vlečeš okrog stopala.
 • Obseg člena izmeriš preko najbolj poudarjenih kosti prstov.
 • Obseg narta pa izmeriš preko sredine kosti stopalnic in vzdolžnega loka stopala.
 • Pohiti, saj na uredništvu že nestrpno čakamo, katera Pepelka bo obula Aljine unikatno ročno izdelane maturantske čevlje!

  Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

  Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
  Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

  zapri