Čarobno decembrsko vzdušje v Portorožu

V hotelih Life Class želijo vsem obiskovalcem Portoroža pričarati še posebno vesel in čaroben december, zato so pročelje hotela Riviera spremenili v ogromen videozaslon na prostem, na katerega visokozmogljivi videoprojektorji v decembru prenašajo različne zanimive podobe in ustvarjajo iluzijo večdimenzionalne zunanjosti hotela, mimoidočim pa ustvarjajo pridih pravljičnosti.

Čarobno decembrsko vzdušje v Portorožu (foto: promocija) promocija
14. 12. 2011

Portorož se je tako uvrstil med izbrana Evropska mesta, ki so pročelja izbranih stavb virtualno predrugačila s projekcijsko tehniko video mapping.

Poleg zanimivih večdimenzionalnih podob na pročelju hotela Riviera, ki si jih boš lahko ogledovala ob okušanju kuhanega vina na prijetnem mediteranskem zraku, te vabijo tudi božično-novoletna tržnico, na kateri se bohotijo številne istrske dobrote, tradicionalni spominki ter drugi privlačni izdelki, izkušeni kuharji, vinarji, oljarji ter drugi ponudniki kulinaričnih dobrot, na silvestrovo pa bo portoroško nebo razsvetlil razkošen ognjemet.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri