Brezmejna ljubezen do mačk

Če bi rada prispevala k uspešnemu reševanju problematike zapuščenih muckov, razširi to novico med vse prijateljice in prijatelje!

13. 2. 2009

Veliko lastnikov mačk se težko ali sploh ne odloči za kastracijo ali sterilizacijo svoje domače ljubljenke ali ljubljenca, ker so cene teh posegov razmeroma visoke. In posledica: preveliko število mladih muck, ki že na začetku svoje življenjske poti ostanejo brez strehe nad glavo.

Pomagaj, če le lahko

Da bi s skupnimi močmi preprečili nezaželena rojstva mladih muck, zmanjšali populacijo zavrženih ali zapuščenih živali in hkrati omejili prenos kužnih bolezni, so v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana organizirali preventivno akcijo sterilizacij in kastracij mačk po polovični ceni (a zaenkrat žal le za Ljubljančane).

Cena sterilizacije znaša 40 evrov, kastracije pa 30 evrov (oboje skupaj z DDV), v ceno pa je vključeno čipiranje mačk, izdaja potnega lista in vpis v centralni register.

Obvezno naročanje

Če si doma iz Mestne občine Ljubljana, lahko od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro svojega muca ali muco naročiš na poseg na telefonski številki: 01/ 25 60 279 (naročanje na sterilizacijo kastracijo – tipka 4), na isti številki pa dobiš tudi dodatne informacije o akciji, ki traja do preklica.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri