6 mamic opisalo pripetljaje, ki so jih ob porodu spravili v zadrego (smeh zagotovljen)

Različne mamice porod opisujejo z različnimi besedami, nobena pa ga verjetno ne bi določila za glamuroznega. No, za teh 6 mamic je bilo v resnici vse prej kot to!

6 mamic opisalo pripetljaje, ki so jih ob porodu spravili v zadrego (smeh zagotovljen) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2018

1.

"Prdnila sem med tem, ko me je tam spodaj šival zdravnik. Še nikoli v življenju mi ni bilo bolj nerodno, kot takrat!"

- Rebeka, 32 let

2. 

"Navadno sem zelo sramežljiva, zato si lahko mislite, kako je bil prizor, ki ga bom opisala, zame neprijeten. Bila sem na vseh štirih - z zadnjico v zraku - rojevala in bruhala ob enem. Takrat mi je ta položaj zelo ustrezal, zdaj pa se tega nerada spominjam!"

- Klara, 29 let

3.

"Rojevala sem zelo dolgo, zato me je nekje na sredini prijelo na veliko potrebo. Zdravnica je v tistem ravno dejala, da je čas, da začnem potiskati, jaz pa sem v zelooooo dolgem stavku in zeloooo naglas povedala, da moram na stranišče. Vem, da so moje moledovanje vsi slišali, zato mi je bilo po koncu poroda neprijetno."

- Anja, 21 let

4. 

"Le kratek čas po mojem carskem rezu, so me obiskali moževi prijatelji. Ker sem bila še vedno malce omamljena, sem pred celo družbo preprosto izvekla dojko, in poskušala s hranjenjem. Mož je nato hitro predlagal, da se fantje odpravijo na pijačo, medtem ko sem jaz v miru nahranila najinega sina."

- Rina, 24 let

5. 

"Le trenutek za tem, ko sem rodila sina in ko so mi ga postavili v naročje, je v sobo prihrumela moja tašča, z mojo 'raztegnjeno' vagino na ogledu. No, hvala bogu je bila nad vnukom tako navdušena, da se pri pogledu ni ustavila dolgo, jaz pa sem se vseeno počutila naprijetno."

- Silvija, 55 let

6. 

"Rojevala sem v vodi in že od začetka me je bilo strah celotne situacije z opravljanjem velike potrebe. Zdravnica, ki je bila prisostna pri porodu mi je neprestano govorila, naj ne skrbim za to, potem pa je nekje na sredini akcije do kade prišla z mrežico za lovljenje zlatih ribic in plavajoči 'pridelek' odstranila iz vode. V resnici sploh nisem opazila, kdaj sem se podelala."

- Rosana, 32 let

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kaj vaše fantazije med samozadovoljevanjem povedo o vas?

Priporočamo tudi: Legenda pravi, da med osebama, ki sta si usojeni, obstaja NEVIDNA NIT ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri