Cosmopolitan, Julij 2019

naslovnica-julij-emma
27. 6. 2019

P.s. Tako je svež kot tvoja poletna garderoba + v njem te čaka tudi top DARILCE, ki ti bo to poletje prišlo še kako prav!

Mimogrede, se tudi tebi zdi, da si ves čas pod vplivom?
Ob koncu letošnjega maja sem obiskala Prago, kjer je potekala podelitev svetovnih nagrad vplivnežem z vsega sveta Global Social Awards (GLOSA) 2019.

Dogodek, okrogle mize in druženje z velikimi imeni sveta vplivnežev so mi odprli oči. Z več kot milijonom sledilcev lahko posamezna Instagramerka ali Youtuberka zasluži več tisoč evrov na dan. Pazi, in to s petjem, plesanjem in klepetanjem v spletno kamero. Si lahko misliš?! Pa si se kdaj vprašala, kako pomembno je, kakšno sporočilo medtem nosi in predaja?

V novi, julijski številki raziskujemo najrazličnejša področja sveta mirko- in makrovplivnežev.
Naša novinarka in urednica fotografije se je pogovarjala s slovensko instagramerko Katarino Benček, ki ta hip na Baliju živi svoje življenje brez zadržkov in od tam zabava svoje sledilce. Urednica zdravja Petra Arula je spregovorila z vplivnico, govorko, youtuberko in umetnico Ano Rogel, ki ljubi svoje življenje in prepričana je, da le-to ljubi njo. Skupaj z Aljošo Bagolo smo odgovorili na vprašanje, kako se organizirati, da se boš počutila, kot da si vsak dan na počitnicah. To je vendarle tvoj cilj, kajne? Razkrivamo ti tudi trik, kako dekodirati vajin odnos s pomočjo petih selfijev na Instagramu.

V posebni prilogi ti predstavljamo štiri imena, katerih izzive si lahko spremljala zadnjih nekaj številk Cosmopolitana.
Anita, Nataša, Lana in Špela ta mesec zaključujejo pripravništvo Hud job #6.

Tri mesece so skrbele za vsebino našega YouTube kanala in neutrudno pripravljale zabavne videe zate. Spet so dokazale, da smo ženske skupaj močnejše. So mnogo več kot le dekleta s privlačnimi insta fotografijami. Skoči v njihov svet na straneh od 62 do 77 in preveri, kako v slogu in skladno z najnovejšimi trendi preživeti najbolj noro poletje doslej in dobro vplivati. Nase in na druge.

Našo naslovnico ta mesec krasi Emma Roberts ...
To pot bolj pristna kot kdajkoli prej. Svetovno znana igralka in vplivnica nas je navdušila z dejstvom, da je v prostem času ena največjih insta knjižnih moljk daleč naokoli. Na strani 78 preberi, kaj bere ta hip, in v družbi dobre knjige zajemi poletne užitke s polno žlico.

Xoxo,
Ajda Hovnik Plešej, odgovorna urednica

PODARJAMO!!! Ob nakupu revije tokrat prejmeš VZORČEK L'Oreal Hydra Genius seruma za intenzivno vlaženje normalne in mešane kože.