Organiziram.Itak

Organiziram.Itak je ena izmed Itakovih mobilnih aplikacij. ki jih nudi Mobitelov operater. Na svoj mobilni telefon jo lahko brezplačno preneseš tudi prek Androidove spletne trgovine Google Play.

12. 4. 2013

Aplikacija omogoča nadzorovano organizacijo dogodkov in drugih opravil, ki si si jih zadal/-a na svoj seznam. Z Organiziram.Itak boš tako vse pomembne dogodke hranil/-a na enem mestu.

Zakaj je aplikacija več kot priročna?

Vse dogodke, ki jih ustvariš v svojem Itak planerju, lahko deliš tudi z drugimi. Če ste se s prijatelji odločili organizirati rojstnodnevno zabavo, si lahko naloge med seboj porazdelite hitro in preprosto. Iz svojega telefonskega imenika preprosto izbereš osebo, ki bo določeno nalogo opravila, ta pa prejme SMS z vsemi navodili in drugimi pomembnimi podatki. Prav tako lahko posamezni nalogi določiš tudi rok oddaje in stopnjo pomembnosti, s čimer se izogneš predvideni zmedi. Ko je naloga opravljena, na prejeto sporočilo odgovoriš z 'ITAK#naloga' in dogodek se bo v aplikaciji samodejno obkljukal.

Organiziram.Itak bo prišel prav vsem tistim, ki si pri organiziranju raznovrstnih dogodkov želite zabavo, red in nadzor. Bodite popolni gostitelji z Organiziram.Itak. Naj vašemu žuru ne manjka prav ničesar!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri