Seksi brata Deni Sebastian in Alan Amadej Eferl

Zmagovalec šova Paradise Hotel, Deni Sebastian Eferl, in njegov 4 leta starejši brat Alan Amadej počneta veliko stvari skupaj.

16. 1. 2013

Deni in Alan sta si po značaju popolnoma različna. Prvi je po horoskopu lev, Alan pa devica.

"Če poslušava pripovedovanja staršev, je Alan kopija očeta. Po značaju je bolj težek. (smeh) Jaz sem podoben mami. Sem bolj umirjen, ne iščem pozornosti in ne želim biti v ospredju. Prav tako potrebujem več časa, da se navadim na neko družbo in okolje. Alan je v tem pogledu veliko bolj prilagodljiv."

Fanta nikoli nista imela velikih težav, saj nista iskala izgredov. Tudi v šoli sta dobro shajala s sošolci.

"Mislim, da so starši imeli nekoliko več dela z mano. Vsaj kar se tiče šole," je za revijo Lea med drugim priznal Alan.

"Z Denijem nikoli ni bilo težav. Razen kakšne malenkosti, ki sva jo ušpičila, ampak to ni omembe vredno. (smeh) Deni je perfekcionist. Drži se začrtanih ciljev, ki si jih je zadal pri svojih 20 letih. Ve, kaj hoče, in teži k temu, da to izpolni. To mi je všeč, saj ni takšen kot večina njegovih vrstnikov, ki se čez vikende napijejo po lokalih in razmišljajo o neumnostih. On ima svoje prioritete, ambicije, ki ga ženejo. To mu bo v življenju še v veliko pomoč," doda Alan.

"Je pa tudi nekoliko trmoglav. Sploh kar se tiče dela v fitnesu. Včasih mu nekaj svetujem, on pa rad naredi čisto po svoje. Najini mnenji se razlikujeta in tukaj se pokaže njegova trmoglavost. Kar je po eni strani dobro, čeprav mene moti. Ampak naučil sem se, da ga tako tudi sprejemam."

Tudi Deni najde pri Alanu veliko pozitivnih lastnosti, ki so mu vzor pri njegovem delu.

"Alan je zelo delaven in glede na to, da ima pri 24 letih dve podjetji ter osebno trenerstvo, je zelo uspešen. Dela vsak dan od sedmih zjutraj do pozno ponoči. Zaradi tega je velikokrat precej obremenjen in nato se zgodi, da ga prosim za kakšno stvar ali pa mu kaj naročim, on pa to hitro pozabi."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri