S spletno kamero na prvem modnem dnevu Philips Fashion Weeka

Ker se je na minulih dnevih slovenske mode, Philips Fashion Week, mudila tudi naša spletna kamera, smo živahen utrip prvega modnega dne zbrali v mali kolaž pestrih video zapisov. Vabimo k ogledu!

27. 10. 2011

 

Prvemu slovenskemu tednu mode - Philips Fashion Week - je po mnenju mnogih uspel veliki met. Odlično obiskana predavanja, okrogla miza in modne revije, pa tudi dober obisk naših neposrednih prenosov na spletu so pokazali, da smo v danem prostoru nekaj takšnega zelo želeli in potrebovali.

Si zamudila neposreden 'livestream' prenos minulih Philips FW modnih revij?

Poišči posnetke v spletnih arhivih!

V prvem sklopu modnih kreatorjev so svoja dela predstavili Aleksandra Brlan, Ymocion by Vladimira Kralj (Vladimira Kralj), Tanja Zorn (Tanja Zorn Grželj) ter blagovna znamka Mango.

V zadnjem dejanju prvega dne Philips Fashion Weeka, so v nabito polni Katedrali Kina Šiška kolekcije za pomlad – poletje 2012 predstavili m*faganel (Matevž Faganel), Farandula (Mateja Krofl in Tinka Domjan), Pletenine Draž (Urša in Tomaž Draž), Firma (Sanja Grcić), AlmiraSadar (Almira Sadar) & NitiNiti (Simona Muc) ter Goodone (United Kingdom).

Z Elle & Maxi Naj stilistom se je zaključil prvi sklop prve sredine modne revije, na kateri so se predstavile Nina Šušnjara, Maja Ferme (Maja Ferme Fashion) in Nataša Hrupič (NatasaHrupic). Dvorana je pričakovano, znova pokala po šivih.

Po modni pisti Philips Fashion Weeka so se še zadnjič sprehodile manekenke v oblačilih modnih oblikovalcev JSP (Jelena in Svetlana Proković), Akulture (Alenka Globočnik) v sodelovanju z Marjeto Grošelj, Garevski (Squat), Cliché (Jelena Leskovar) in Natasa Persuh (Squat).

Oglej si posnetek okrogle mize na temo 'Oblikovalci in veliki kupci. Kako najti skupen jezik?', ki jo je vodila Urša Jerkič, gostje omizja pa so bili Alenka Globočnik, Barbara Podlogar, Matevž Faganel, Romana Kramar, Silvija Jerman, Valentina Smej Novak in drugi.

fashion week 1. dan

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri