Modni kompas kaže Smer jug-jugovzhod!

'Smer jug-jugovzhod' bo prva skupinska razstava najboljših modnih oblikovalcev in blagovnih znamk iz območja južne in jugovzhodne Evrope tako v Slovenji kot v Evropi.

Zofa (Latvija) (foto: promocijsko) promocijsko
22. 9. 2010

Odprtje razstave bo v petek, 1. oktobra ob 20. uri v nekdanjih trgovskih prostorih MOL na Vošnjakovi ul. 4 v Ljubljani, na ogled pa bo vse do 31. oktobra.

Ambiciozen projekt

Ambicija razstave 'Smer jug-jugovzhod' je razkriti pristno identiteto jugovzhodnega modnega oblikovanja in oblikovalcev, ki jo gradijo, pa tudi predstaviti nekatere uveljavljene, sodobne, avantgardne, konceptualne in trendovske modne ustvarjalce iz Hrvaške, Poljske, Latvije, Bolgarije, Madžarske, Srbije, Češke, Bosne in Hercegovine, Romunije, Ukrajine in Slovenije.

Razstavo je pripravilo SOTO – društvo za sodobno slovensko oblikovanje tekstilij in oblačil - v sodelovanju z Muzejem za arhitekturo in oblikovanje Sekretariat BIO.

Več o tem tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri