Moda Promocijsko sporočilo

Aktualni trendi za jesen in zimo 2013/2014

10. 12. 2013

V prodajalni New Yorker te že pričakujejo vsi aktualni trendi za jesen in zimo 2013/2014 zanjo in zanj. Kot prijetna začimba umirjene barvne palete, značilne za hladno sezono, lahko mlade modne dame svojo garderobo v zimskih dneh popestrite z vsepovsod prisotnimi mačjimi motivi in uporniškimi grunge detajli, pika na i monokrom kombinacij so geometrijski in chic pepita vzorci, miks materialov v kombinaciji bombaža, pletenin in usnja pa je nekaj, kar bosta v svojo garderobo vključila oba spola.

Med 'must have' kose sezone spadajo tudi športni puloverji z zabavnimi napisi ter cvetličnimi in galaktičnimi potiski, ki se odlično spajajo z vsemi aktualnimi trendi. Prijetno začimbico predstavljajo tudi nepogrešljivi modni dodatki za zimske dni, od obutve, torb, nakita do toplih šalov, pokrival in rokavic.

Vonj po pečenih kostanjih, praženih mandljih, čaju in cimetu, toplem kakavu ali vroči čokoladi, v zraku pa vznemirjenje, kaj lepega bo pod jelko pustil eden izmed dobrih mož ... vse to je veseli december in praznični decembrski čas! Prepustite se njegovim čarom skupaj z New Yorkerjem in Cosmopolitanom, ki vam bosta v naslednjih dneh poklanjala trendovska darila, v katera se boste lahko odpravile na nepozabno praznično zabavo ali na zaradi mraza ohlajenje ulice. New Yorker predlaga, da se v mesto odpravite v toplih pleteninah in jeansu, nepozabne zabave pa okronate z ljubko obleko, svečanim topom in chic torbico!