Na jasi je vzcvetela nova 'cvetlica'

Če bi rada spoznala cvetlice in trave severnih poletij, obišči spletno stran z naravno in organsko kozmetiko.

20. 2. 2009

Na spletni strani NA JASI se je kakovostnim blagovnim znamkam Eco Cosmetics, Trevarno in Juice Beauty, pridružila nova znamka naravne kozmetike Madara.

Čarobni svet narave

Madara je doma v Latviji, majhni baltski deželi, kjer so še vedno ohranjene številne neomadeževane in divje pokrajine, temu primerno pa tudi raznolikost cvetlic in trav. Ker so poletja na severu krajša in bolj hladna, morajo rastline zbrati vso moč in v kratkem obdobju cvetenja pritegniti čebele, da lahko nadaljujejo svoj življenjski cikel. Zato so v času žetve cvetovi in trave, ki rastejo v tej zemljepisni širini, še posebej bogati z aktivnimi snovmi in izvlečki, ki jih v Madari uporabijo za svoje izdelke.

Prijazna do okolja in ljudi

Madara je v celoti linija naravnih in organskih kozmetičnih izdelkov, z dodeljenim mednarodnim certifikatom Ecocert, ki določa naslednje:

  • Vsaj 95 odstotkov vseh sestavin mora biti naravnega izvora.
  • Ostalih 5 odstotkov so lahko minerali in podobno (neorganske snovi).
  • Vsaj 95 odstotkov rastlinskih sestavin mora biti biološko potrjenih.
  • Prepovedana je uporaba sintetičnih sestavin.
  • Stroga pravila glede materialov za embalažo.
Sestavine v kozmetiki Madara vsebujejo izvlečke cvetov in rastlin iz baltske regije, ki so potrjeno biološko pridelani, kot tudi ostale naravne snovi. Izdelkov ne testirajo na živalih in uporabljajo energijsko učinkovita proizvodna sredstva. Pa tudi embalaža je okolju prijazna in primerna za recikliranje.

Povzemi moto - globlje od kože

Dojemanje lepote blagovne znamke Madara je zajeta v motu - globlje od kože. Gre za lepoto, ki presega zunanji videz, ki izhaja iz zdravja, ljubezni do življenja, toplote … Pristna čustva, iskren nasmeh, prijazen in ljubeč čut do ljudi in narave - to je modrost in moč narave. Bodi del nje tudi ti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri