Urška Šefman Sojer je zmagovalka izbora Veuve Clicquot Business Woman Award

V ljubljanskem Hotelu Slon so premierno podelili prestižno poslovno nagrado za izjemne vodstvene dosežke predstavnic nežnejšega spola. Ta je pristala v rokah gospe Urške Šefman Sojer, direktorice in lastnice legendarne Kavarne Zvezda.

Urška Šefman Sojer je zmagovalka izbora Veuve Clicquot Business Woman Award (foto: gradivo organizatorja) gradivo organizatorja
26. 9. 2017

Veuve Clicquot Business Woman Award je globalno uveljavljena nagrada, ki daje kredibilnost in inspiracijo vodilnim posameznicam poslovnega sveta. Doslej jo je prejelo že več kot 300 uspešnih žensk iz več kot 32 držav.

Lani so jo prvič podelili v Srbiji, letos tudi v Sloveniji. Strokovna žirija pod vodstvom gospe Ajše Vodnik je med petimi izjemnimi slovenskimi kandidatkami izbrala prvo med enakimi, ki se bo potegovala za regijsko nagrado na novembrski podelitvi v Zagrebu.

Gospa Urška Šefman Sojer, prva slovenska dobitnica te edinstvene nagrade, s svojim vizionarskim pristopom in nenehnim ustvarjanjem kreativnih presežkov ter inovacij na področju slaščic in gostinstva že več kot 18 let premika meje slovenskega slaščičarstva.

Zvezdine kavarne vodi na kar petih lokacijah po Sloveniji, kjer z doslednostjo, kakovostjo ter nenehnim ustvarjanjem novih trendov gostom nudijo edinstveno izkušnjo, kar je zagotovo tudi posledica njene ljubezni in močne volje do dela ter zavidljivih vodstvenih sposobnosti.

Na ta izjemen dosežek in našo zvezdo smo v kolektivu Kavarne Zvezda vsekakor zelo ponosni, hvaležni pa smo tudi za izkazano priznanje, saj potrjuje pravilnost naše vizije, nagrajuje naš trud ter je zagotovo več kot odličen navdih za nove uspehe, s katerimi bomo še naprej dokazovali našo poslovno odličnost.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri