Študentski dnevi kreativnosti - ePRuveta idej

Od 16. do 19. aprila bodo v popoldanskih urah (16.00–20.00) na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani potekali študentski dnevi kreativnosti, imenovani ePRuveta idej.

15. 4. 2012

Organizira jih Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

ePRuveta idej je namenjena študentom vseh študijskih smeri iz vse Slovenije.

Udeleženci bodo pridobili znanje ne le iz področja komuniciranja, ampak iz različnih vidikov kreativnosti. Namen dogodka je spodbuditi mlade k ustvarjalnemu mišljenju in realizaciji kreativnih zamisli, za katere se zdi, da jih med študentsko populacijo ne manjka.

V okviru dogodka bodo potekala štiri predavanja, štiri delavnice in okrogla miza, vse pa bo povezovala tema znanja in kreativnosti.

ePRuveto idej bo otvoril Miha Klinar (Gigodesign) s predavanjem o »skritem elementu kreativnosti«. Sledila bo delavnica Juša Milčinskega »Jušna imPRoveta« o osnovah improvizacije, Gašper Jemec bo predaval, kako realizirati svojo inovativno idejo, Katja Petrin pa bo prestavila veščine tekstopisja (copywritinga) s primeri iz prakse. Matej Kurent (CalypsoCrystal) bo predaval o kreativnosti v podjetništvu in kako ustvariti globalno podjetje, Gordan Čuka bo na delavnici predstavil grafično oblikovanje s programom Adobe Photoshop, vzporedno pa bo potekala še delavnica z Ingrid Molan, kjer bodo spoznavali metode in tehnike spodbujanja kreativnosti v skupinah.  Zadnji dan bo potekalo predavanje Primoža Jaklina (MadwiseCC) o tem, kako »napolniti bazen kreativnosti« oziroma od kod prihajajo nove ideje ter kako jih spodbujati.

Zaključili bodo z okroglo mizo »PRodreti ali zgolj PReživeti?«, kjer bodo govorci razpravljali o izzivih, ki so prisotni na področju komuniciranja, kreativnosti in v človeškem duhu. Okroglo mizo bo moderiral Leon Magdalenc (Nastop Plus), gostili pa bodo Uroša Goričana (Saatchi&Saatchi), Petjo Montanez (Publicis), Jureta Požuna (Imelda Ogilvy) in Karmen Štamulak (Renderspace).

Za več informacij klikni na spletno stran ePRuvete idej, slediš pa jim lahko tudi na Twitterju (#ePRuvetaidej).

Udeležba je brezplačna, le prijaviš se na spletni strani ePRuvete idej.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri