Študentska arena že 15 let aktivira mlade

Študentska arena, največja brezplačna izobraževalna prireditev za vse mlade do 30 let te ponovno z veseljem pričakuje na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 21. do 23. oktobra 2014.

Študentska arena že 15 let aktivira mlade (foto: Shutterstock) Shutterstock
6. 7. 2014

Letos bo potekala že petnajsto leto zapored, zaradi česar si organizatorji priznavajo, da je Študentska arena sinonim za vstop mladih v novo šolsko in študijsko leto. Že drugo leto po potekala pod geslom Aktiviraj se!, s katerim bo poskrbela, da se bodo vsi mladi in mladi po srcu aktivirali tako na področju izobraževanja, štipendiranja, zaposlovanja, športa, potovanj, prehrane in podobno.

Letošnje novosti so projekti »Študentski lajf«, nostalgično-umetniški sejem, festival samoposnetkov »Selfijada«, že drugo leto pa bo potekala tudi Arena podjetništva.

Na Areni bodo potekale tudi vsebine, povezane z zajezitvijo sive ekonomije, obeležili pa bodo tudi 10. obletnico vstopa Slovenije v EU.

Več informacij o Študentski areni tudi na www.dobimo.se.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri