Si izgubila službo?

Nekaj nasvetov, da boš lažje premagala (trenutno) službeno krizo.

29. 1. 2009

Druži se

Pomembno je, da se ne izključiš iz dogajanja in zapreš v svoj svet. Srečuj se z nekdanjimi sodelavkami na kosilu, hodi na zabave, saj je zelo verjetno, da boš prav tam srečala bodočega delodajalca.

Imej zapolnjen dan

Če si določiš opravila za naslednji dan, bo to dalo smisel tvojemu življenju. Zelo dobro je, da še naprej vstajaš ob isti uri kot takrat, ko si še imela službo. Rokovnik naj zapolnijo tudi takšna opravila, kot je urica v fitnesu, branje razpisov za delovna mesta v dnevnem časopisu in pošiljanje življenjepisov morebitnim delodajalcem.

Ne zanemari se

Poležavanja pred televizijo vsekakor ne priporočamo, saj hitro poleni možgane. Raje pojdi na sprehod v naravo ali preberi zanimivo knjigo.

Bodi povezana

Priskrbi si elektronski naslov, na katerega boš prejemale odgovore na prošnje za delo. In ne pozabi: Deskaj po internetu – službo se lahko išče tudi tako!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri