Iščejo se vzgojitelji - prostovoljci za letovanje otrok v Punatu!

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor išče nove vzgojitelje - prostovoljce za vodenje skupin otrok na letovanju na morju v Punatu.

28. 2. 2014

RKS-OZ Maribor vabi vse zainteresirane, da se pridružijo strokovnim sodelavcem RKS – Območnega združenja Maribor in kot prostovoljec – vzgojitelj (ali plavalni učitelj) tudi s svojim delom prispevajo k temu, da bo množica socialno in zdravstveno ogroženih otrok tudi letos preživela 14 nepozabnih dni na morju v MPD Punat na otoku Krku. Tvoj trud bo na koncu, ob veselih obrazih otrok, zagotovo poplačan!

Te veseli delo z otroci? Te že poklicna pot vodi po tej poti, bi rada tudi poleti pričarala nasmehe na otroška lica? Te študij pripravlja na takšno delo in si želiš še več praktičnih izkušenj? Bi rada v prijetnem kolektivu in na svežem morskem zraku storila nekaj dobrega za naše najmlajše?

RKS-OZ Maribor išče predvsem takšne, ki so starejši od 18 let in imajo s tovrstnim delom že nekaj izkušenj. Vseeno dajejo možnost tudi vsem ostalim, ki jih delo z otroci veseli. Tako so poleg vseh zaposlenih, ki se profesionalno ukvarjajo z delom z otroki v prvi vrsti zaželeni tudi študentje pedagoških fakultet, visoke zdravstvene šole ali visoke šole za socialno delo. Hkrati RKS-OZ Maribor v vsaki izmeni letovanja opravljanje prostovoljnega dela vzgojitelja omogoči tudi nekaj novincem.

Prijave na RKS-OZ Maribor ŽE ZBIRAJO!

Več informacij in navodila za prijavo lahko najdete na:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri