Fotografska delavnica z Diano Lui

Diana Lui je umetnica, fotografinja in filmarka, ki deluje med Evropo, Severno Afriko, Združenimi državami in Azijo.

17. 10. 2012

Nekaj dni pred otvoritvijo svoje razstave v Galeriji Fotografiji z naslovom Onkraj ženskosti bo avtorica Diana Lui, mednarodno uveljavljena umetnica in fotografinja s petnajstletnimi izkušnjami z vodenjem fotografskih delavnic (kot npr. v okviru Les Recontres d'Arles), v prostorih galerije izvedla fotografsko delavnico in udeležence vodila k odkrivanju in definiranju njihove fotografske identitete /sloga.

Dinamična, kreativna in učinkovita analiza podob Luijeve se prilagaja temam, osebnostim in značilnostim projekta vsakega posameznega udeleženca.

Z njeno pomočjo bodo tako udeleženci delavnice pridobili še več samozavesti in vpogleda v lasten fotografski razvoj in poglobili svoje znanje.

Več o fotografski delavnici!

Udeleženci delavnice se bodo naučili interpretiranja podob in konstruiranja koherentnih fotografskih serij za njihove lastne projekte in potrebe, kako uvrstiti podobe v vizualni kontekst, najsi bo to zgodovinski ali tematski upoštevajoč profesionalni svet (tisk, agencije, galerije, izdajanje knjig, izobraževanje...) in osebni/umetniški pristop.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Število udeležencev je omejeno na največ 12 oseb.

Namenjena je: profesionalnim fotografom in umetnikom, študentom fotografije in umetnosti, strastnim fotografskim začetnikom, ki si želijo znanja o fotografiji in umetnosti.

Potek:

  • Petek, 23. 11. 2012: 17h ali 18h - 21h
  • Sobota, 24. 11. 2012: 9.30 - 19h
  • Nedelja, 25. 11. 2012: 9.30 - 19h

Več o natančnem poteku in ceni udeležbe na delavnici pa na info@galerijafotografija.si ali v Galeriji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri