Priporočamo: Joga pod zvezdami na skrivni lokaciji

Na Facebooku smo odkrili nenavaden dogodek, ki ga organizira Joga studio Kranj. Poklicali smo jih in zaupali so nam nekaj podrobnosti.

Priporočamo: Joga pod zvezdami na skrivni lokaciji (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
17. 7. 2018

Če se ukvarjaš z jogo, si na facebooku po vsej verjetnosti zasledila, da se bo v Kranju zgodil poseben dogodek - Joga pod zvezdami na skrivni lokaciji.

Gre za prvi dogodek, ki ga to poletje organizira na novo ustanovljeni studio Joga studio Kranj, posebnost dogodka pa je čudovita skrivnostna lokacija, na kakršni (tako vsaj pravijo organizatorke) zagotovo še niste jogirali.

Jogo bodo vodile kar tri učiteljice joge (Leja Lederer, Tadeja Gašperlin in Špela Sila), praksa pa bo zasnovana na način, da bo primerna tako za tiste, ki ste se z jogo že srečali, kot tudi za začetnike

Kje in kdaj torej?

V sredo, 18. julija, v Kranju (točna lokacija ostaja zavita v skrivnost, zbor pa je ob 18. uri na parkirišču na Laborah pri tehničnih pregledih (Remont, Ljubljanska cesta 22), od koder sledi odhod na končno lokacijo.

Kaj potrebujete?

Svojo joga blazino, odejo in udobna oblačila.

Kako je s prijavo in ali je dogodek plačljiv?

Obvezne prijave na info@joga-kranj.si, dogodek je sicer brezplačen, boste pa lahko (po želji) na dogodku oddali svoj prostovoljni prispevek, ki bo dekletom v pomoč pri zagonu studia.

Ekskluzivno za Cosmopolitan smo še izvedeli, da je lokacija, do katere vodi urejena sprehajalna pot, v bližini mogočne reke in v zavetju dreves (temperatura bo ravno pravšnja), ter da ne bo manjkalo lučk in čarobne energije.

Zgodba Joga studia Kranj

Joga studio Kranj nosi v sebi posebno zgodbo Leje, Špele in Tadeje, treh deklet, ki jih povezuje ljubezen do joge.

Vsako med njimi je na določeni točki življenja joga tako močno zaznamovala, da so se odločile, da želijo to dragoceno znanje deliti naprej.

Najprej so poučevale vsaka na svojem koncu, nato pa so prišle do ugotovitve, da bi zgodbo o uspehu odslej želele pisati tudi skupaj, zato so ustanovile Joga studio Kranj, v katerem poučujejo hatha jogo.

Lahko jim tudi slediš na Facebooku ali Instagramu.

Napisala: Ajda Hovnik Plešej
Foto: Unsplash.com in Joga studio Kranj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri