2019 Promocijsko sporočilo

UAU! TO so kopalke, ki se bodo nosile letošnje poletje (+nasveti Liscine modne oblikovalke)

20. 5. 2019

Z njimi boš enostavno blestela na plaži. Liscina modna oblikovalka pa ti ponuja tudi nekaj zlatih nasvetov, kako izbrati prave kopalke zase.

Nakupovanje novih kopalk je lahko čudovita pustolovščina, lahko pa tudi stresna obveznost – bo tisti model, ki ga že nekaj čas ogleduješ, pristajal tvoji postavi, bodo še imeli barvo, ki si jo želiš, kaj, če se v kopalkah ne boš počutila udobno itn.

Kako torej najti prave kopalke zase?

Liscina modna oblikovalka Maja Nedič svetuje, da preden se odločiš za nakup kopalk, najprej pogledaš v svojo omaro in pregledaš, kar že imaš. “Določiti je pametno, kaj je še uporabno in kaj ne. S pomerjanjem starih kopalk boste najlažje ugotovili, čemu bi se v prihodnje radi izognili oziroma kakšen stil kopalk bi radi nosili,” razlaga modna oblikovalka. Da bo nakup hitrejši, preglej tudi ponudbo na internetu. Vsako sezono se najde kaj novega, zato je dobro redno spremljati svoje najljubše znamke.

Sicer pa boš svoje naj kopalke našla tako, da boš ugotovila, kaj bi rada na svojem telesu poudarila in kaj skrila. “Če želite prikriti kakšen kilogram, iščite enobarvne kopalke v temnejših odtenkih, s pisanimi in vzorčastimi kopalkami boste poudarili svoje čare, z enodelnimi pa podaljšali telo. Popolne kopalke lahko najdete tudi ženske, ki imate različno konfekcijsko številko zgornjega in spodnjega dela, saj lahko posamezne kose poljubno kombinirate,” svetuje Maja Nedič.

In kdo so zapeljive kraljice letošnjega poletja?

To je vsekakor LISCINA kolekcija 2019, ki te bo razvajala s številnimi tipi kopalk: tako dvodelnimi kot tudi enodelnimi, mix & match kopalkami in še in še.

Zato hitro skoči na vrh članka in si poglej galerijo slik, kjer so predstavljeni najlepši Liscini modeli kopalk. Za pokušino pa ti jih nekaj razkrivamo že tukaj:

Cheek by Lisca Retro Vichy 

Pa čudovite enodelne kopalke s penasto oblikovanimi košaricami.

Ljubiteljice enobarvnih kopalk bodo zagotovo navdušene nad Grand Canaria modeli.

Projekt podpirajo: