2019 Promocijsko sporočilo

3 TOP razlogi, zakaj čim prej na ROADTRIP s prijateljico

3. 6. 2019
3 TOP razlogi, zakaj čim prej na ROADTRIP s prijateljico

Preživeti čudovit poletni dan na roadtripu s svojo najboljšo prijateljico in se z njo podati neznano kam, je nekaj najlepšega, kar lahko naredita za vajino prijateljstvo.

Trenutki, ki jih bosta zbrali bodo zagotovo nepozabni in čas, ki ga bosta skupaj preživeli dragocen. Predstavljamo vama 3 top razloge, zakaj se odpraviti skupaj na roadtrip...

...prvi razlog "za"... ker se bosta zares povezali in poglobili prijateljstvo

Med letom bosta verjetno težje našli skupen čas, saj smo vsi obremenjeni s številnimi obveznostmi, bodisi s službo, družino, študijem ali čim drugem. Poleti pa se čas malce ustavi, imamo več časa zase in za druge, smo bolj na “off”, zato je naravnost popolno, da si kakšen dan ali celo vikend vzamete prosto skupaj s prijateljico ali celo prijateljicami in odpotujete neznano kam. Na roadtripu boste doživele neprecenljive skupne trenutke, ki vas bodo še bolj povezali in utrdili vaše vezi.

...drugi razlog "za"... ker je finančno dostopno

Res da se bolj privlačno sliši “počitnice na Baliju”, vendar so letalske karte in hotelske nastanitve lahko zelo drage in ni nujno, da se boste imele zares tako lepo in zabavno kot na roadtripu. Poleg tega se dobro načrtovan in organiziran roadtrip lahko izkaže, ne samo za fantastičnega, ampak tudi varčenga, saj lahko prinesete svojo hrano in pijačo, rezervirate bivanje v poceni hotelu ali hostlu, kampirate v naravi in si delite stroške prevoza.

In kateri avto vaju bo s prijateljico popeljal na najboljši roadtrip? Mini Cooper!

MINI Countryman je čedne oblike, privlačen in vsestranski. Lahko si prepričana, da vaju bo varno peljal na vseh vajinih poteh. In ne samo to, komaj čaka, da vaju odpelje tja, kamor drugi ne morejo. Naj bo to ovinkasta obmorska cesta ali mestni vrvež, povsod bosta z njim uživali. Svoboda, neodvisnost in dogodivščine zagotovljene. Woohoo. Vsekakor vama ne bo manjkalo zgodb za pripovedovanje, ko se vrneta nazaj. No, MINI pa ni samo pravi avanturist na cesti, ampak tudi praktičen gospod, saj je kljub vizualni majhnosti zelo prostoren in okreten.

...in še tretji razlog “za”... ker je to izlet, ki si ga bosta obe za vedno zapomnili

Modreci pravijo, da ni pomemben cilj, ampak pot. To vsekakor drži, kajti spomini, ki jih bosta zbrali na poti, vama bodo ostali za vedno. Imeli bosta pogovore, ki si jih bosta še dolgo zapomnili. Morda bodo prišli tudi manj prijetni trenutki, največ pa se bosta zagotovo noro nasmejali in veselili. To bo življenjska zgodba, ki je nikoli ne bosta pozabili.

Projekt podpirajo: