Na dan šaljivcev smo začeli s Hudim jobom #6

4. 4. 2019
Na dan šaljivcev smo začeli s Hudim jobom #6 (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Pridružile so se nam štiri simpatična, iskriva in energična dekleta, ki bodo tri mesece soustvarjale z uredništvom Cosmopolitan.

Novinarki Anita Bašanović in Nataša Mernik

Anita se predstavi:

Veseli me (beri: presega vse meje normale) moda. Malo za šalo in malo za res. Če me vprašaš, »Anita se spomniš, ko smo šli na tisti izlet« - ne, se pa spomnim kaj sem takrat imela oblečeno.

Nataša je o sebi povedala:

Sem neustavljiva zagovornica enakopravnosti vseh velikosti in oblik teles ter ljubezni do samih sebe. Verjamem v karmo, moč lune in to, da je vse mogoče. Sem pasja mama dvema bulldogoma, v prostem času pa rada pečem dobrote in se navdušujem nad italijansko glasbo.

Montežerki Lana Horvat in Špela Skubic

Lana je o sebi povedala:

Večni optimizem in dobro srce sta elementa, ki mi poganjata kri po žilah. Živim za ustvarjanje in izražanje svojih misli na kreativen način. Dala bi vse za nove izzive in ponujene priložnosti.

Špela pravi:

Sem dekle, ki v poletnih mesecih rada leži na travi in gleda zvezde. Navdušujejo me drzni ljudje, polni energije, ki znajo za seboj pustiti pozitiven pečat. Svetu želim dati veliko dobre energije in veselja.

V prihodnjih treh mesecih bodo dekleta pri njihovih izzivih spremljali zavezniki, in to so: Zavarovalnica Triglav, Lisca in s.Oliver.

No, že zeloooo kmalu pa boš lahko videla, kako jih je na teden mode pospremil njihov prvi modni zaveznik. Uganeš, kateri? ;) 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ

Projekt podpirajo: