VIDEO: Te zanima, kako potekajo dopoldanska druženja hudjobovk!? (Klik, klik!)

18. 6. 2018
VIDEO: Te zanima, kako potekajo dopoldanska druženja hudjobovk!? (Klik, klik!) (foto: Hudjob)
Hudjob

Hudjobovke se večino časa soočamo s precej natrpanimi urniki, a se napornih izzivov vseeno lotevamo skupaj, ker smo se tako dobro ujele, pa se večkrat družimo tudi izven delovnega časa. Ne zamudi naših trenutkov, ujetih v hud video.

Naša 'hud job druženja' smo uspele združiti s prav posebnim izzivom, v katerem predstavljamo, kakšno vlogo imajo za nas 100 % BIO Natural Selection DANA sokovi.

Sokovi presenetijo s prav posebno kombinacijo okusov, poleg tega pa je vsak izmed njih odličen sopotnik za svoj del dneva.

Na snemanje izziva smo se odpravile na sončno, za študente morda vseeno malenkost zgodnje jutro, kar pa je bilo hitro pozabljeno, saj smo se med zabavnim snemanjem videoposnetka zelo hitro dodobra zbudile.

Vsaka izmed nas je predstavljala svoj del dneva. Hano smo tako ujeli že zjutraj kar v njeni študentski sobi, Katjo na rolerjih, Ano na kolesu, sama pa sem Tivoli ponovno raziskovala v tekaškem koraku.

Čeprav vsaka zastopa različne stvari in interese, nam je v video (glej spodaj!) vseeno uspelo vključiti tudi našo povezanost in skupno ljubezen do narave, saj smo snemanje zaključile skupaj, na čudovitem pikniku, kjer so nam družbo delali ravno Danini sokovi 100 % BIO Natural Selection.

Hudjobvke priporočajo ...

Hudjobovke za zjutraj (preverjeno!) priporočamo Perfect morning, v katerem najdemo sok jabolka, manga in korenčka oziroma kombinacijo okusov, ki poživijo tako telo kot duha in nas pripravijo na še tako naporen dan.

Ko v kopici obveznosti začutimo, da nam začenja primanjkovati energije, nam na pomoč priskoči Strong day s sokom jabolka, aronije in borovnic. Ko pa z delovnim dnem končamo, so naši sopotniki sok jabolka, limone in ingverja, ki nas ponesejo v mirne popoldanske in večerne ure.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem

Projekt podpirajo: