Polona Brajkovec Promocijsko sporočilo

Katere kopalke izbrati glede na tip počitnic?

7. 5. 2018
Katere kopalke izbrati glede na tip počitnic? (foto: hudjob)
hudjob

Tako kot vsake kopalke niso primerne za vsak tip postave, tako tudi niso vsake primerne za vsak tip počitnic. Že veš, kateri model je primeren za poležavanje na plaži in katere kopalke so odlične za aktiven oddih?

Meni je na pomoč pri tem priskočila Lisca, saj sem v njihovi trgovini v centru Ljubljane uspela najti točno tisto, kar potrebujem za letošnje poletje.

Kaj sem se naučila na obisku pri njih?

V prvi vrsti največ šteje to, da se ženska v svoji koži dobro počuti. Sledi pa dejstvo, da za aktivne počitnice potrebujemo kopalke, ki lahko sledijo našim razgibanim aktivnostim.

Prvo pravilo pri izbiri kopalk je uporabnost in ne barva. Čeprav sama vedno zavijem na tisti oddelek, kjer iz oblačil žari modra barva. 

1. Počitnice na Menorci

Za poležavanje na plaži na Menorci ali ob hotelskem bazenu z Lisco priporočava preproste (a zelo seksi!) kopalke brez naramnic, da bo tvoja polt enakomerno zagorela brez tistih nadležnih odtisov trakcev.

2. Jadranje po Sredozemlju

Za jadranje po Sredozemskem morju že potrebujemo malenkost več zaščite in opore. Zato se odloči za nedrček s kostjo, ki ima hkrati dovolj tanke trakove, da boš zaradi izpostavljanja soncu še vedno lahko v veliki meri preprečila nepotrebne črte.

3. Surfanje na Portugalskem

Če si želiš aktivnega oddiha in se odpravljaš na surfanje na Portugalsko, ti priporočam kopalke, v katerih se bosta tudi tvoji prijateljici počutili udobno in ju ne bo strah, da se bosta poškodovali ali imeli nenapovedan nastop za vse prisotne – zato izberi nekaj enodelnega, a še vedno elegantnega in funkcionalnega, brez nepotrebnih visečih trakcev.

Mene v nakupovalni vrečki že čaka čudovit model Lisca kopalk za oddih, ki ga letos načrtujem v Cape Townu. Katerega pa boš izbrala ti? ;)

Foto: Promocijsko gradivo, osebni arhiv

Projekt podpirajo: