Polona Brajkovec Promocijsko sporočilo

Hudjobovke obiskale najbolj medeno trgovino v Ljubljani!

4. 6. 2018
Hudjobovke obiskale najbolj medeno trgovino v Ljubljani!

Ekipa hudjobovk se je tokrat odpravila na prav poseben izziv – na sporedu je bil obisk trgovine z Medex izdelki na Miklošičevi ulici v Ljubljani, kjer nas je razveselil tudi prav poseben gost.

Za kaj je pravzaprav šlo?

Glavna tema izziva je bilo predstavljanje Medexovih beljakovinskih kroglic (inovativnega in nadvse okusnega ter zdravega izdelka) mimoidočim, temu pa je sledilo še povabilo v najbolj medeno ljubljansko trgovino.

Hudjobovke smo se tega lotile nadvse resno, hkrati pa smo se med deljenjem beljakovinskih kroglic nadvse zabavale. Spoznale smo kar nekaj zanimivih in zelo radovednih ljudi, ki so si z zanimanjem ogledali in degustirali prav posebno inovacijo na slovenskem trgu, ki predstavlja odlično obliko zdravega prigrizka.

Veliko navdušenje nas je prevzelo, ko je poslovalnico obiskal prav poseben gost, in sicer mladiček madžarske vižle po imenu Merkur. Njemu kroglic žal nismo smele ponuditi, je bila pa nad njimi navdušena njegova lastnica.

In kakšen je bil končni izkupiček?

Razdelile smo kar nekaj vrečk beljakovinskih kroglic in razveselile številne mimoidoče. Poleg tega je bilo moč opaziti tudi zadovoljstvo na obrazih zaposlenih v trgovini, hudjobovke pa smo Miklošičevo ulico zapustile nadvse raznežene.

No, da ne bo pomote – seveda smo bile tudi ponosne nase, saj smo pod streho uspešno spravile še en (morda celo najbolj okusen do zdaj?) izziv.

Fotografije: Osebni arhiv, promocijsko gradivo Medex

Projekt podpirajo: