2018 Promocijsko sporočilo

KOPALKE CHEEK : Poletje za modne navdušenke

8. 5. 2018
KOPALKE CHEEK : Poletje za modne navdušenke

Vročina, brezskrbnost, svoboda … Poletje – čas, ko si drzneš še več. Če si med tistimi, ki poleti rada navduši z modnimi smernicami, tudi na plaži, potem v prihodnjih mesecih izberi kaj od naštetega iz kolekcije kopalk Cheek by Lisca.

Večni džins

Če želiš biti modna, vključi džins tudi v svoja oblačila za na plažo.

Kopalke mix & match

Narediš lahko še korak naprej – izberi kopalke mix & match in videz džinsa kombiniraj s tropskim potiskom, pri tem pa seveda poljubno izberi tudi model hlačk in modrčka.


Modrček high neck

Že v zimskih mesecih so navduševali modrčki high neck, ki so z zanimivimi detajli segali do vratu. Takšen modrček lahko izbereš tudi pri kopalkah, predlagamo ga v živahnih barvah in tropskem potisku, zavezuje pa naj se okrog vratu.


Modrček triangel

V ospredje se vračajo modrčki triangel. Če ti postava dopušča, se odloči za lahkotne kopalke, tvoj novi modrček triangel pa naj ima kak poseben detajl, na primer barvit mozaični zaključek, ali pa naj bo spodaj podaljšan v bustje.


Skort

Če še nimaš, je zadnji čas, da v svojo garderobo vključiš skort – kopalne hlače-krilo, dva v enem. Modno, udobno in praktično.


Enodelne kopalke

Enodelne kopalke niso več rezervirane le za prikrivanje trebuščka, ampak so obvezen kos garderobe modnih navdušenk. Odloči se za sodoben naravni videz s takšnimi brez žične opore. Če boš zraven oblekla hlače ali krilo, pa bodo odlične tudi za mestno pohajkovanje.

Projekt podpirajo: