S prijateljico sva poskusili Guarano in zgodilo se je TOLE!

21. 5. 2018
S prijateljico sva poskusili Guarano in zgodilo se je TOLE! (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Poleg dela v ekipi se moram ta mesec prebiti tudi čez 130 strani magistrske naloge (ok, nekaj strani je shem in slik). Ko sem datoteko nazadnje odpirala, sem videla vnešene pripombe in popravke svoje mentorice.

Če poskušam opisati svoj občutek ob pogledu na odprto stran, ki naj bi bila bela, bila je pa čisto rumena od popravkov in opomb.

Tega ne morem opisati, lahko ti pa povem rezultat. Datoteko sem namreč takoj zatem zaprla in tako je ostala nekje v kotu računalniškega okolja, v mapi, ki je naslednji mesec nisem več odprla.

Ne glede na moje upanje se čas ni ustavil in datoteka je še vedno nekje v moji glavi obarvana z rumeno in tremi klicaji. Moram se lotiti dela. Zdaj pa zares!

Ker magistrsko nalogo oblikujeva skupaj s kolegico, morava poleg popravkov narediti še shemo, ki bo predstavljala zaključek v nalogi. Ker se morava tega lotiti skupaj, meni pa časa primanjkuje, sva se dobili na soboto.

Zunaj sonček, motor parkiran v garaži, želodec poln od kosila, oči rahlo zaspane. Na koncu tega pa dejstvo - sončna sobota, ki jo bo potrebno tvegati za pisanje magistrske naloge.

A vseeno se nisva pustili premamiti in sva pograbili za delo. Napenjali sva možgane, 'brainstormali' in začeli risati ideje ... Ko nama je koncentracija še bolj padla in veke postale še težje ...

Takrat sem se spomnila na vrečko, ki smo jo hudjobovke dobile na obisku Medexa.

Vstanem, poiščem vrečko in iz nje vzamem epruvetke Medexovega napitka Guarane natural energy. Kolegica me opazuje in nič ne reče (njen pogled je povedal vse) - začudenje. V roke sem ji porinila epruverto in nazdravili sva (glej naslovno fotografijo!).

In kaj se je zgodilo?

Zaspanost: Veke niso bile tako težke, nehali sva "zehati".
Rezultat: Uspešno narejena shema.
Guarana: Stvar deluje!

Fotografije: osebni arhiv

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"

Projekt podpirajo: