2018 Promocijsko sporočilo

Izberi outfit na podlagi najljubšega okusa sladoleda!

15. 6. 2018
Izberi outfit na podlagi najljubšega okusa sladoleda! (foto: shutterstock)
shutterstock

A si vedela, da najljubši okus sladoleda o tebi pove več, kot si misliš? Še več - stavimo, da bi hotela obleči prav vsak kos, ki smo ga izbrali v skladu z nepogrešljivo poletno osvežitvijo!

Rdeče, ki te ljubim, rdeče

Maline, robide, borovnice in jagode ne smejo manjkati na vsaki dobri Instagram fotki, ki jo narediš ob zajtrku. Ne samo, da jagodičevje vsebuje več dobrih snovi kot Mrtvo morje soli, slastni odtenki rdeče pristajajo vsaki polti in k vsakem razpoloženju. Ljubiteljice teh okusov pa naj bi bile odprte, pozitivne in vedno pripravljene na dogodivščine.

Kratke hlače QS by s.Oliver 39,99€

Top QS by s.Oliver 35,99€

Poletni zen

Super food = super stil. Matcha in zeleni čaj sta že nekaj časa stalnica na meniju vsake fit Cosmo bejbe, zato ne preseneča, da je stil privrženk tega okusa lahkoten, vendar opazen. Rada se počutiš in izgledaš dobro, brez posebnega napora. 

Kratke hlače QS by s.Oliver 15,99€

Hlače QS by s.Oliver 39,99€

Obleka QS by s.Oliver 69,99€

Mango - modni tango

Eksotični okusi so domena najbolj strastnih modnih privrženk, ki so vedno na lovu za zadnjim trendom. Rada potuješ in odkrivaš zaklade modnega safarija, ki te čakajo v trgovinah urbane džungle.

Obleka QS by s.Oliver 59,99€

Top QS by s.Oliver 39,99€

Čokolada - nikoli iz mode

Tako čokolada kot mala črna oblekica nikoli ne gresta iz mode, poleti pa posezi po lahkotnejših krojih, gola ramena in volančki ga bodo pa stopili hitreje kot sonce sladoled. Če najraje naročiš žlahtne okuse čokolade, si skrivnostna, razgledana in veš, kaj hočeš.

Obleka QS by s.Oliver 49,99€

Top QS by s.Oliver 49,99€

Kratke hlače QS by s.Oliver 39,99€

Festivalska moda in tropsko vzdušje

Poletje v s.Oliveru bo pisano, lahkotno in na kožo pisano vsem, ki boste počitnice preživele na festivalih, obmorskih promenadah, koncertih, piknikih ali doma, v mestnem vrvežu. Kolekcija je sestavljena iz kosov, ki jih lahko med seboj kombiniraš po mili volji in narejena iz vrhunskih materialov, v katerih se boš počutila fantastično.

Pobrskaj za najbolj hudimi poletnimi stajlingi med kosi trgovin s.Oliver in se podaj na modno dogodivščino tudi prek njihove spletne trgovine, ko jo najdeš tukaj!

Projekt podpirajo: