Hana Trošt Promocijsko sporočilo

Kaj uporabljajo ženske, ki imajo božansko lepo kožo na obrazu?

28. 6. 2018
Kaj uporabljajo ženske, ki imajo božansko lepo kožo na obrazu?

A veš tisto, ko imajo nekatere ženske povsem brez ličil popolno kožo na obrazu? No, te ženske redno uporabljajo TOLE.

Včasih je super pustiti kožo, da diha svobodno in ličila raje pospraviti nazaj v omarico ...

Super način, da se povežeš s svojo naravno lepoto, a ne? Na tem mestu si zavila z očmi in sama pri sebi dejala: ''Ampak narava me ni obdarila s tako svileno kožo, kot jo ima Bella Hadid!''

Tudi ti imaš lahko prav tako lepo kožo, če se ji dodatno posvetiš. V nadaljevanju ti predstavljamo, kako.

Zdrava, naravna in sijoča koža je glavni modni dodatek tega poletja!

Zato je nujno, da jo ob vročih dneh, ki prihajajo, še dodatno razvajaš in ji ponudiš nego, ki jo zares potrebuje. Zlasti daljša potovanja lahko pustijo na tvojem obrazu vidne sledi, zato se ne prepusti popolnemu poletnemu lenarjenju, ampak poskrbi za svoj svež videz.

Še vedno ne veš, kako?

Skrivnost Francozinj z gladko in bleščečo kožo prihaja iz Provanse, kjer ima glavno besedo narava in njena super moč. In nihče ne pozna Provanse bolje kot L'Occitane, ki to poletje v središče postavlja svojo novo kolekcijo za vlažilno nego obraza AQUA RÉOTIER, ki bo obogatila tvojo zbirko 'must-have' kozmetičnih pripomočkov. 

Nova L'Occitanova kolekcija AQUA RÉOTIER prihaja na slovenska tla iz provansalskega izvira Réotier, polnega mineralne vode, ki zagotavlja, da bo tvoja koža celo poletje navlažena in pripravljena na vse izzive, ki jih imaš pred sabo.

Izbiraš lahko med različnimi izdelki (vlažilna krema, vlažilni gel, vlažilna meglica in vlažilna esenca ter vodni gel za čiščenje obraza), ki bodo tvojo kožo navlažili, ko se ti bo zdela dolgočasna in suha, ter ji vrnili naravni sijaj.

Več o novi kolekciji NUJNO preberi V TEM ČLANKU.

Naj se poletje prične! ;)

Projekt podpirajo: