Dana: Nikoli ne uganeš, kako nastane plastenka vode!

23. 5. 2018
Dana: Nikoli ne uganeš, kako nastane plastenka vode! (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Čeprav me ideja, da bi obiskali tovarno Dana na začetku ni najbolj navdušila (razlog je ovinkasta cesta do nje), mi je celotna izkušnja odprla povsem nove svetove.

Po dolgi in presenetljivo vzdržni poti smo se pripeljale pred sedež stavbe. Tam so nas pričakali prijazni predstavniki podjetja Dana in nas odpeljali v sejno sobo. Povedali so nam nekaj osnovnih dejstev o blagovni znamki Dana in odgovorila na prav vsa naša vprašanja. Nato pa nas je čakal najbolj zabaven del.

Počasi smo se odpravile do tovarne in po poti do tja večino časa posvetile fotografiranju.

Ko smo prestopile prag, smo se preoblekle v bele halje in si nadele zelo seksi čepice. Ko smo vse bile vse videti izvrstno, smo se podale v Danino proizvodnjo

Čira čara: iz epruvete nastane pleastenka

V proizvodnji smo si najprej ogledale razliko med izoblikovano in neizoblikovano plastenko. Kdo bi si mislil, da je na začetku videti kot epruveta. Seveda smo primerke epruvet vzele s seboj domo, sicer nam tega nihče ne bi verjel.

Nadaljevale smo sprehod po Dani, kjer smo videle še več izjemnih stvari. Ogledale smo si tudi vrtine, ki so navzven videti majhne, čeprav so zares globoke.

Za konec smo si ogledale še ogromno skladišče,  kjer so nas lepo presenetili in obdarili s sokovi 100 % BIO Natural Selection. 

Iskreno povedano: vse sem že spila, saj so norooo dobri.

Več o Danini liniji sokov 100 % BIO Natural Selection si preberi tukaj.

Preden smo se poslovili, so nam zaupali še eno skrivnost. Ker pa je skrivnost, vam ne morem razkriti, za kaj točno gre. Ampak že resnično nestrpno čakam na julij, ko bomo to skrivnost vsi zagledali na policah.

Fotografije: Osebni arhiv

100 % BIO Natural Selction Dana

Projekt podpirajo: