Pomladni stajling s preprosto majčko

23. 4. 2017
Pomladni stajling s preprosto majčko (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Prvi sponzor in prvi izziv. Hudjobovke smo kot prvega sponzorja spoznale znamko s.Oliver, ki nas je pocrkljala s super darilci, ki so navdih za današnjo objavo.

Znamka s.Oliver letos praznuje 20 let obstoja na slovenskih tleh. Leta pa se jim prav nič ne poznajo, saj znamka vztrajno širi svojo ponudbo in zajema nove trende. Zagotovo moram omeniti tudi dejstvo, ki me je ob obisku najbolj navdušilo, in sicer da znamko skušajo približati tudi mlajši generaciji. Tako se jim je pri oblikovanju zadnje kolekcije 'Q/S designed by'  pridružil Robin Schulz.

Hudjobovke smo si v trgovini lahko napasle oči na modnih kosih omenjene kolekcije, prav tako pa smo si ogledale tudi kolekciji s.Oliver RED LABEL in s.Oliver BLACK LABEL. 

Med obiskom so nas prav prijetno presenetili, saj si je za prvi izziv vsaka lahko izbrala 'basic' majčko iz s.Oliver RED LABEL kolekcije, zraven pa so nam predali še luštne rdeče torbe.

Majčka pa je tista, ki je postala navdih za naše stajlinge. 

Sama sem se odločila, da pripravim stajling, ki ga bom z veseljem nosila v toplih pomladnih dneh. Izbrala sem hlače s potiskom rožic v modro-beli kombinaciji, nizke superge znamke Fila ter majčko s.Oliver. 

Ob spremljavi Robinovega komada Show me love sem se danes odpeljala na morje, kjer so nastale spodnje fotografije. 

Seveda pa so med fotografiranjem nastale še obvezne 'sfaljene' fotke. Brez takih pri meni ne gre. :)

Ne pozabite pokukati še k ostalim hudjobovkam, da vidite kakšne stajlinge so pripravile. ;)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ

Projekt podpirajo: