Super ideja za poletno darilce!

19. 6. 2017

Hudjobovke smo se v City park Ljubljana odpravile na prav posebno misijo. Vsaka je s svojim Desetakom šla na lov za darilcem. Ena izmed mojih najljubših trgovin (ki se seveda nahaja tudi v Cityparku) je DM - Drogerie Markt, zato sem najprej zavila tja. In nisem bila razočarana.

Desetak je darilni bon, vreden 10 €, ki se lahko uporabi v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih v Cityparku. To pomeni, da lahko s svojim Desetakom lahko greš po novo poletno oblekico, ali pa na kavico s prijateljicami – vse je možno! Več o njem si lahko prebereš tukaj. S temi možnostmi v mislih smo se štiri navdušene Hudjobovke podale po trgovinah, vsaka s svojim Desetakom.

Podala sem se na lov za darilom za dve moji sošolki. Medtem, ko sem jaz v Ljubljani garala (in se tudi zabavala) v uredništvu Cosmopolitana, sta oni dve pridno delali zapiske in me obveščali o izpitih in aktualnem dogajanju v šoli. To sta zares prijateljici, kakršno potrebuje vsako dekle. Zato sem se odločila, da z mojim desetakom najdem primerno darilo, s katerim se jima lahko zahvalim.

dm

Ena izmed mojih najljubših trgovin je DM, saj imajo veliko izbiro po ugodnih cenah, pa še njihovi izdelki niso testirani na živalih, kar je sošolkama zelo pomembno. Zato sem najprej zavila tja. In seveda nisem bla razočarana. Ker sem se odločila za dvojno darilo, sem si nadela tudi dvojni izziv, zato sem bila najprej malce v dvomih, če mi bo sploh uspelo. Pa mi je super uspelo.

DM kozmetika za darilo

Za vsako od sošolk sem izbrala majhen poletni paketek darilc, ki je vseboval: rumen in roza lak za nohte, vsestransko kremo z vonjem breskve in papaje in osvežujoč poletni sprej za telo z vonjem poletnih cvetlic ter tropski z vojnem kokosa in tropskih cvetlic. Vse skupaj sem še lepo zavila in darilo je bilo pripravljeno. 

darilo

Lahko si mislite, da sta bili sošolki darila zelo veseli. Za zapiske sem se odkupila, Desetaka sem zapravila, poleg tega pa sem še ugotovila, koliko v bistvu lahko dobiš z le enim Desetakom. Misija uspešno zaključena.

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"

Projekt podpirajo: