s.Oliver: a veš, kaj vse se dogaja v ozadju?

28. 6. 2017

Ko smo izvedele, da si lahko ogledamo s.Oliver showroom, smo bile presrečne. Koga pa ne zanima, kaj se dogaja v zakolisju prestižnih modnih znamk? In bile smo navdušene z razlogom. s.Oliver showroom je čaroben prostor, kjer živijo najlepša oblačila in prijazni ljudje s strastjo za modo.

Stavim, da tega nisi vedela: showroom je prostor, kjer se izbirajo oblačila. Na sedežu podjetja se oblikujejo novi kosi, ki se razpošljejo po showroomih, tam pa se potem izbere, kaj bo šlo v prodajo in v kakšnih količinah.

Tudi me nismo. Zato je bil obisk Mariborskega s.Oliver showrooma čisto posebna izkušnja. Spoznale smo, kaj se dogaja v zakulisju, kako se izbirajo oblačila, kaj vpliva na izbiro, koliko kolekcij imajo in tako naprej.

s.Oliver showroom

Če te zanima več o samem showroomu, si lahko tukaj prebereš, kakšne izkušnje so imele Ajda, Tamara in Urša. Jaz pa bi vam rada predstavila s.Oliver v številkah. Ali veš, koliko kosov se razpošlje tedensko? Ali koliko trgovin imamo pri nas? Preveri tukaj:

s.Oliver showroom infografika

Da pride tvoja najljubša majica v trgovino, je tako potreben dolgotrajen proces od oblikovanja, do razpošiljanja, pa do poizkušanja in izbire kosov prav tukaj, v Mariborskem s.Oliver showroomu. Naslednjič, ko boš obiskala trgovino, boš tako vedela, koliko skrbi, truda in predanosti je vloženega v delo.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem

Projekt podpirajo: