Prvi delovni teden hudjobovk

9. 4. 2017
"Shiny happy people!" (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Za nami je prvi teden hudjobovstva. Čeprav je sprva vse izgledalo zelo novo in zastrašujoče, pa mislim, da bo Hud job čisto nova, edinstvena in predvsem zabavna izkušnja.

Prihajam iz okolja računalničarjev, programerjev in tehničnih oseb, saj obiskujem Fakulteto za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. Ko sem prvi dan obiskala uredništvo Adria Media za izziv Hud job, sem presenečeno ugotovila, da smo Hudjobovke same predstavnice ženskega spola. Tudi moja mentorica in velik del uredništva je žensk, zato sem takoj pomislila, da bo to zelo zanimiva izkušnja.

Sledilo je srečanje z ostalimi HudJobovkami. Vse tri so super, energetične punce, s katerimi mi bo zagotovo v veselje delati. Spoznale smo tudi naše mentorje in velik del Adria Media ekipe, s katero bomo v prihodnjih mesecih tesno sodelovale.

Moja delovna postaja :)

Moja delovna postaja.

Sledili so še sponzorji, ki nam bodo omogočili tri mesece naših dogodivščin. Tako se je prvi teden tudi končal, s prvim izzivom sponzorja S.Oliver. Že v naslednji številki Cosmopolitana boste našli naš prvi izdelek, ki se navezuje na ta izziv. Če želite izvedeti, kaj se bo dogajalo, pa le skočite v trafiko.

Prvi teden je bil zelo zanimiv, prejele smo ogromno informacij, predvsem pa je to čisto nova, edinstvena izkušnja, kakršne še nisem doživela. Prepričana sem, da se bomo neizmerno zabavale in v izzivih dale vse od sebe.

 Skupaj gremo »Hudjobovsko« novim dogodivščinam naproti!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord

Projekt podpirajo: