Kaj se zgodi, ko navdušenka nad tehnologijo v roke dobi novi HTC U Ultra?

23. 5. 2017
Kaj se zgodi, ko navdušenka nad tehnologijo v roke dobi novi HTC U Ultra? (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Poizkusi VSE funkcije, seveda! Ta teden je velika navdušenka nad tehnologijo dobila v roke nov HTC-jev telefon U Ultra. Predstavila vam bom nekaj funkcij, ki so me najbolj navdušile.

Ta teden sem bila na vrsti, da sem preizkusila telefon HTC U Ultra. Kot velika navdušenka nad tehnologijo sem tako poizkusila vse funkcije. Najprej sem seveda naložila moje najljubše aplikacije in poizkusila, kako delujejo še na tem telefonu. Bila sem prijetno presenečena, saj visoka resolucija in dober zaslon izgledata res neverjetno! U Ultra ima resolucijo 1440x2560 pikslov, kar se tudi opazi, saj je slika res odlična. Poleg tega pa še izvrstni zvočniki dodajo novo dimenzijo igranju najljubših igric, 64 GB prostora pa zagotavlja, da ti ne zmanjka prostora zanje.  

htc u ultra

Če smo že pri zaslonih, moram omeniti še izgled telefona. Celoten telefon je obdan s kaljenim steklom. Se sliši grozno nepraktično? Pa ni! Steklo tipa Gorilla glass je dovolj močno, da v 80% primerov preživi 1,6 metrske padce! Poleg tega pa še izgleda odlično. Telefon je na voljo v črni, modri, roza in beli barvi. Mi smo preizkusile belega in moram reči, da da je v živo neverjetno lep, saj se odseva v opalnih barvah. Kljub lepim barvam in močnem ogrodju, pa sem mu naredila še nov ovitek – »za ziher«.

htc u ultra

Stvar, nad katero sem bila najbolj skeptična, pa je priključek USB Type-C. Mogoče ste opazili, da so v zadnjih letih vsi telefoni prevzeli enake priključke in polnilce. Tako lahko zdaj telefone polnimo na večini polnilcev, pa tudi odpadkov je manj, saj po prenehanju uporabe telefona lahko še vedno uporabljamo polnilec. HTC U Ultra pa ima priključek tipa C, ki ga ima zaenkrat le nekaj telefonov. Prepričana pa sem, da bo v naslednjih letih vedno bolj popularen. Izkazalo se je namreč, da je ta priključek zaslužno dobil svoje mesto na novem telefonu. Priključimo ga lahko ne glede na to, kako je obrnjen, kar je super za nerodne osebe, kot sem jaz. Poleg tega pa je veliko močnejši, kar se tiče polnjenja telefonov – in najpomembneje, moč lahko tako sprejema, kot oddaja. Neverjetno!

htc u ultra

Po vsem preizkušanju sem razsodila, da je telefon izvrsten. Ima vse, kar pameten telefon dandanes potrebuje – in še več. Ob naslednjem nakupu mobilnega telefona bom zagotovo najprej pomislila na HTC U Ultra.

Preberi tudi, kaj o telefonu meni fotografinja in hudjobovka Urša Satler: https://www.cosmopolitan.si/hudjob/2017/ursa-satler/hudjobovke-smo-v-varstvo-dobile-tega-lepotca/

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ

Projekt podpirajo: