Na lepše, kjer ni stresa!

15. 5. 2017

Naš izlet na Obalo z LifeClassom v številkah!

Stres je kot podrepna muha, ki kljub svoji nezaželjenosti vztraja in te opomni, da si na svoje dobro počutje pozabila. Z namenom sprostitve, smo se štiri Hudjobovke odpeljale v  

Portorož v hotele LifeClass, kjer so poskrbeli za naše dobro počutje in širše nasmehe, predvsem pa za manj pritoževanja nad vsem. P.S. Družine in prijatelji se zahvaljujejo!

Regljale in prepevale smo vso pot, o 'oh in sploh' pomembnih rečeh, nekateri bi temu celo rekli resna debata!  Štiri »babnice« v avtu, drugače pač ne gre!

Obmorski zrak na Obali vsebuje negativne ione in tako prispeva h boljšemu počutju ter zdravilnim učinkom za kožo, dihala in nasmeh na obrazu. Zdaj veš, zakaj ti morska klima tako prija!

Sea SPA je bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo, kjer smo se HudJobovke kopale in pod vodo celo poslušale glasbo.

Televizije in telefonov nismo pogrešale, ne boste verjeli! Seveda pa brez fotografiranja ni šlo, škljoc tu, škljoc tam!

Istrian Tapas je poskrbel za Lakotnice, saj so nam postregli z dobrotami istrske kuhinje! Krožniki so ostali prazni, prelep ambient pa je popoln za Instagram fotografijo.

Thalasso center nas je razvajal z njihovo detox masažo s fangom, s slanico obogateno istrsko ilovico, ki je naše telo razstrupila in sprostila utrujene mišice. Prisegamo na čokoladne praline, to je bila najboljša masaža!

Evkaliptus, energija, elan … ah, ne spomnim se dobre besede na e, a vseeno lahko dodam, da je bil obisk LifeClassa dober opomin, da se imamo rade in pazimo, kaj damo nase in vase!
Veselje je zaključilo prisrčen dan v hotelih LifeClass Portorož, ko smo se spočite odpravile nazaj proti Ljubljani. Hvala LifeClassu, toplo priporočam!

Še nekaj v številkah

3 postanki za lulanje
1 spočita hrbtenica
1000 x boljše počutje!
16 praznih krožnikov
4 utrujene babnice
236 prevoženih kilometrov
40 minut masaže
2 objavljeni Instagram fotografiji
30 stopinj je imela morska voda

Hvala za prebrano, moje HudJob potovanje pa lahko spremljaš tudi na mojem Instagram profilu!

foto: osebni arhiv 

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"

Projekt podpirajo: