Pojedli so mi projekt!

15. 4. 2016
Pojedli so mi projekt! (foto: Lana Thaler Oblak)
Lana Thaler Oblak

S sodelavci smo obiskali pekarno Grosuplje, kjer smo si ogledali njihovo proizvodnjo. Predstavili so nam njihov nov izdelek- hlebec kruha, ki sliši na ime pirin Skorjavec. Dva slastna hlebčka omenjenega kruha je vsak izmed nas dobil tudi za domov, naša naloga pa je bila, da naredimo predstavitev novega produkta. Žal od moje predstavitve ne bo nič, zgodilo se je naslednje...

Ko sem prišla domov, se mi je mudilo ponovno ven, zato sem oba hlebčka pustila na kuhinjskem pultu. Čez kakšno uro sem dobila sms sporočilo od moje mame: "En hlebček sem odnesla babici." Ok, sem si mislila, še vedno imam en hlebček, pa naj se tudi babi malo posladka.

Zvečer, ko sem se vrnila domov, pa tudi drugega hlebčka ni bilo več. "Mami, kam si dala drugi hlebček?!?!" "Ups..", se je glasil odgovor, "...sem imela obiske in pojedli smo ga..." Oh, ti šment! Kako naj zdaj naredim prezentacijo? Hitro sem poklicala kolegico Nino in jo vprašala, ali je tako prijazna, da mi odstopi enega od svojih dveh hlebčkov. "Itak, ni panike, ti ga prinesem jutri v službo.", mi je odgovorila.

In res, naslednji dan mi je Nina prinesla svoj hlebček, vendar, ker se nam je že mudilo naprej na sestanek, sem vrečko s kruhom pustila na pisalni mizi v pisarni.

S sestanka smo se vračali pozno, zato sem odšla naravnost domov, kruh pa je ostal v pisarni.

Ko sem naslednji dan prišla v službo, me je tam pričakala prazna vrečka. "Kje hudiča je moj pirin Skorjavec?!?", sem zakričala, že malce obupana. "Ups... Oprosti, Lana, pojedli smo ga.. zelo je bil okusen..", se je glasil odgovor mojih sodelavcev.

Nauk zgodbe: Pirin skorjavec je tako slasten, da ga moraš pojesti takoj, drugače te nekdo prehiti!

vabilo degustacija PIRIN SKORJAVC

Če si želiš pirin Skorjavec preizkusiti tudi ti, se nam pridruži danes, 15.4., na degustaciji v Mercator centru v Šiški. Se vidimo!

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ

Projekt so podprli: