Z energijo Guarane v hribe

30. 5. 2016
Z energijo Guarane v hribe (foto: Ana Vehovar)
Ana Vehovar

Ko si vzamem nekaj ur prosto, najraje odvandram nekam v hribe. Tokrat sva se s prijateljem povzpela na Kofce nad Tržičem. Ker imamo Hudjobovci natrpan urnik, nam kdaj tudi zmanjka energije za vse, kar si zadamo. Pa nam vseeno uspe, saj nosimo pri sebi majhno skrivnost. 

In ta skrivnost v flaški je Guarana Natural Energy. Guarana zvišuje nivo energije in fizično vzdržljivost. Je rastlina, ki sicer uspeva ob Amazonki in gozdovih Južne Amerike. Njeni plodovi so rdeče barve s črnimi semeni in velikosti kavnih zrn, za razliko od kave pa vsebujejo dvakrat toliko kofeina. 

Guarana vsebuje visoko vsebnost naravnega kofeina, ki v kri prehaja veliko počasneje kot kofein iz kave, zato je njegovo delovanje dogotrajnejše in enakomernejše. Če nimate čustvene navezave na kavo oziroma energijske pijače, ki morda niso najboljše za telo, guarana zlahka zamenja ritual in vzpostavi novega.

Tokrat pa je šla z mano v hribe flaška Guarana natural energy sport, ki je namenjena povečevanju vzdržljivosti med športno aktivnostjo.

Pri Tržiški Bistrici... 

Na sredini vzpona...

Čas za energijo...

 

In hitro dalje... K dobri energije pa doprinese tudi razgled na našo prelepo deželo...

In smo - z energijo Guarane na vrhu! 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol

Projekt so podprli: