VIDEO: Poglej, kaj počnemo v okviru projekta Hud job

11. 4. 2016
Obisk S. Oliverja (foto: Lana Thaler Oblak)
Lana Thaler Oblak

Pomlad je čas za spremembe in sveže začetke. Hud job je prinesel ravno to. Prvi teden je za nami. Pester in hud. Pa poglejmo, kako je izgledal.

"Juhuhu, novi pripravniki smo tu." Na 1. aprila smo se (brez heca) spoznali v uredništvu, imeli fotkanje, izvedeli vse potrebno in že odvihrali na obisk k S. Oliverju v City Park. Prijazno so nas sprejeli in nam dali prvi izziv. Več o tem kmalu... 

Obisk S.Oliverja

Na fotografiji:  Ženski del ekipe v S. Oliverju - Nina, Ana in Lana. Ja, ko punce pač spustiš v trgovino s cunjami. Še dobro, da je Marko potrpežljiv, kakor se za fotografa spodobi.

Če si "taprav hud-jobovc", v soboto ne počivaš. Naslednji dan sem že poročala iz Gospodarskega razstavišča, kjer je potekal 2. Junior festival. Reportažo lahko najdete na lisa.si oziroma na njihovi Faceboook strani.

V sredo pa smo se napotili na verjetno najbolj dišeč obisk -  v pekarno Don don Grosuplje, kjer smo dobili že naslednji izziv. Tudi o tem več v kratkem. Če vas zanima karkoli o proizvodnji kruha, nas kar vprašajte, zdaj vemo vse o različnih tipih mok, primernih temperaturah in vzhajanju. Saj bi poizkusila speči kruh po njihovih napotkih, a so bili dnevi pestro obarvani še naprej.

VIDEO: Tako nekako je izgledal prvi teden. Seveda nismo posneli vseh pregaranih ur, če morda deluje, da se samo zabavamo, naj vas potolažimo, da je hkrati zelo naporno. "But we feel alive." ;) 

Poleg izzivov, ki se bodo zvrstili tekom projekta, lahko moje delo spremljate še na sensa.si in aktivni.si – oziroma pri projektu 60-dnevni izziv z osebno trenerko Hano Verdev: Vitalni v poletje. Ravnokar je potekalo snemanje. Hana, ki bo vodila izziv, je res super trenerka, enostavno moraš vadit z njo, četudi si kamerman.

Snemanje s Hano Verdev 

Na fotografiji: Osebna trenerka Hana Verdev in navdahnjeni kamermani.

Prvi teden je prvi teden. Ko je še vse novo in se še malo loviš. Uspela sem ustvarit že nekaj prispevkov. Malo o naših zdravnilnih pomladnih rožicah, nekaj duhovnih nasvetov, pa o alternativnem bivanju in intervju s Hano Verdev... A to je le delček začetka. Vsak teden se mu bodo dodajale nove in nove razsežnosti. Zato ostanite na vezi!

Ana

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord

Projekt so podprli: