Ostani fit med poletjem

6. 7. 2015
Ostani fit med poletjem

Pomlad je minila kot bi mignil in že so tu vroči poletni meseci, ko se skrivamo v klimatiziranih prostorih, uživamo na plaži ali pa se hladimo na morju. 

Visoke temperature nas prisilijo da se umirimo, gibamo nekoliko počasneje, .. še razmišljamo nekoliko počasneje ali pa se nam preprosto ne ljubi. Vendar to ni izgovor, da tudi v teh vročih mesecih ne bi skrbela za kondicijo in fit počutje. Zato ti ponujam nekaj aktivnosti, ki so primerne za poletne mesece..ob večerih, ko se nekoliko shladi, zgodaj zjutraj ali pa kar tekom dneva.

1. Plavanje

"Ne se hecat, to vendar ve vsak!" Jap, res je, zato zgrabi prijateljico in kopalke ter odhiti na bazen ali pa kar na morje. Skupaj lahko preplavata par dolžin in obenem predelata vse najnovejše trače. Zaželjna aktivnost predvsem tekom dneva, ko je se je na kopnem nemogoče ohladiti.

2. Beach volley

Odbojka je zabavna! Še bolj zabavna pa je odbojka na mivki. Po dnevu na plaži in branju revij se nadvse prileže večerna igra odbojke. Dodaten plus pa je seveda oblikovanje postave in topljenje nezaželjenih blazinic.. oglej si postave igralk odbojke na mivki in hitro ti bo postalo jasno, zakaj si fantje s takim veseljem ogledajo tekme ;)

3. Tenis

Partija tenisa je odlična priložnost za aktiven zaključek poletnega večera. Potrebuješ le lopar in nekaj žogic! Se ti niti ne sanja, kje bi se lahko naučila bekhenda in forhenda? Pobrskaj po internetu in našla boš veliko ponudb teniških šol in induvidualnih ur. Namig: Tudi Jackie je bila navdušena igralka tenisa.

Jackie in gospod predsednik

4. Surfanje

Na sto in en način. Ljubiteljice potovanj lahko na valovih surfajo vse od Portugalske pa do Avstralije, tiste, ki pa prisegajo na "wind surfing" pa lahko svoje sposobnosti preiskusijo že na obalah Jadranskega morja. Posebno izkušnjo predstavljajo šole surfanja, pobrskaj malo po internetu in morda katera navduši tudi tebe.

5. Kolesarjenje in rolkanje

Klasika! Zajahaš kolo in čez nekaj ur se lahko že znajdeš na morju, ob jezeru ali pa na pijači s prijatelji. Na kolesu se ne boš potila ni isti način kot v avtu in ne boš čakala, da "zalaufa" klima. Za krajše razdalije pa lahko uporabiš rolko s katero "prejadraš" mestne ulice. Odločitev je torej tvoja..se boš odpravila s kolesom, rolko ali z avtom.

S katero aktivnostjo boš popestrila letošnje poletje?! 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ