Kateri dan je danes!?

24. 4. 2015
nebo nad #ljfw

Vsem se kdaj zgodi, da zaradi konstantne tekme s časom in nenehnega dirkanja pozabimo, kateri dan v tednu je ali pa v katerem mesecu smo. S tem seveda ni nič narobe, če gre avtobusni vozni red ali odpiralni čas trgovin, zaplete pa se pri plačilu položnic..kar naenkrat ti lahko izklopijo telefon! :)

V hitrem ritmu sem preživela zadnje tedne in mesece. Vse se odvija z neverjetno brzino. Prejšnji teden je potekal v znamenju Ljubljanskega tedna mode, kjer se je zbrala
vsa slovenska modna smetana. Skupaj z ekipo sem vjugala med izvirno oblečenimi posamezniki in iskala najboljše »stajlinge«, ki jih bo mogoče oceniti v rubriki Cosmo ulični stil. Izmed oblikovalk, ki so se predstavile na #ljfw me je najbolj navdušila Ana Jelinič. Preveri njeno kolekcijo na http://www.elle.si/fashionweek/oblikovalci/ana-jelinic/foto-kolekcija-ane-jelinic-2015-na-ljfw/, morda najdeš navdih tudi ti.

Nedeljsko dopoldne sem preživela obdana s kilogrami čokolade v Radovljici, v ponedeljek pa se je na uredništvu začelo dogajat. dmDanes gre namreč v tisk nova številka
Cosmopolitana
, ki izide pred prvomajskimi prazniki. Popoln sopotnik za oddih na plaži ali lenarjenje na ležalniku. Niti predstavljala si nisem, kaj vse je potrebno postoriti preden nova številka doseže tiskarno. Mali milijon detajlov, ki jih je potrebno uskladiti, spremeniti in prirediti. Uredništvo pa se pred izbranim rokom spremeni v mravljišče polno pridnih mravljic.

Predkratkim sem prebrala, da uspešne ženske seboj vedno nosijo svoj planer..isti dan sem izgubila svojega. Toliko o motivaciji!

UnaKljub natrpanemu urniku sem se včeraj uspela udeležiti svoje prve predstavitve, kot članica Cosmo ekipe. V B&B Slamič je potekala predstavitev kozmetike Una Skincare, sestavljene iz morskih alg. Najbolj me je presenetilo, da kozmetika ni testirana na živalih - saj je to, glede na to, da se nahajamo v 21.stoletju popolnoma nepotrebno. Poleg zanimive predstavitve pa smo bile gostje deležne tudi darilne vrečke in okusnih francoskih rogljičkov. Ni kaj, splača se biti Cosmo pripravnica!

Ob vsem tem urniku sem se udeležila še koncerta izjemne Anje Werber in Policijskega orkestra, hrana, hranaraziskovala študentom prijazne ljubljanske restavracije, napisala nešteto člankov, se družila z urbanima lepotcema Twizyem in Zoe, pretekla par deset kilometrov in še in še. Vse to z »musklfibrom«, ki sem ga pridobila po izvajanju vaj za noge in stegna. Omislila sem si tudi sistem Bicikelj, tako da sem lahko hitreje drvela po ljubljanskih ulicah. Ampak sedaj so tu prazniki, čas da se vsi skupaj malo umirimo, zato ti želim, da jih kar najbolje izkoristiš :)

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"