Volk je bil sit in koza je ostala cela

27. 4. 2015
#mojahudagugalnica (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Ko sem včeraj (auuu, nedelja!) med sedenjem na moji ljubi gugalnici, ki jo je Miha lani tak čas izdelal zame, predalčkala dogajanje preteklega tedna, sem ugotovila, da se je začelo takole. Nekaj treme, pisanje ponedeljkove #hudjobblog objave, hiter pregled vsebin v novoizdanih revijah Lea, Story in Nova ter ta-dam! ... priprava na nove #hudjob naloge tedna. Druženje z oblikovalko Saro Valenci, snemanje prispevka za Aktivni.si, pisanje člankov za spletno revijo Sensa, kramljanje z udeležencem letošnjega resničnostnega šova Bar, Nejcem Rekom in mesečni sestanek z Mijo (vodja projekta Hud job) in Katjo s Cosma.

Ponedeljek

Že ob srečanju s Saro, ki ravno tako kot jaz prihaja s Koroškega konca Slovenije, in ob njenem odkritosrčnem objemu, sem vedela, da bo kramljanje ob tortici v neki luštni ljubljanski mestni kavarnici zabavno, zanimivo in da si bom pridobila novo dobro (tokrat spet 'fashion') zgodbo za blog. Jeeej ... jo kmalu razkrijem.

Torek

Moji torki so postali prav zabavni – potekajo v znamenju snemanj za portal Aktivni.si. Namreč, dve dekleti bosta 10 tednov pod vodstvom osebnega trenerja in SHAPE iT izdelkov trikrat tedensko vadili ter trdo delali na preoblikovanju telesa. In seveda ... posledično na preoblikovanju srca, lepote, vzdržljivosti in vitalnosti (kar je res, je res!). Njun trening bom spremljala vsak teden sproti v družbi hišne kamere. Prvo snemanje, na katerem smo poskrbeli za obilico smeha in zabave, je tako že za nami, do naslednjega pa ... 'Viva la positiva!' za pogumni punci!

Sreda

Delo v uredništvu me je v sredini tedna zaposlovalo s pisanjem prispevkov za spletno Senso. Mhmmm ... Klik, klik! in mogoče izveste kaj uporabnega za življenje. ;)

Četrtek

In ko sem se minuli teden skoraj zadnjič vozila iz Ljubljane proti Koroški, sem se na kratko ustavila še v Velenju, od koder prihaja tekmovalec letošnjega šova Bar, Nejc Rek. Udejanjiti sem morala še zadnjo 'hudo' nalogo v tednu – opraviti odštekan intervju z iskrenim, vedrim in preprostim fantom, avtorjem knjižne uspešnice Prepovedano. Precej odkrito sva spregovorila o nekaterih tabu temah. Hihi ...

Petek

Sestanek z Mijo in Katjo je bil kratek in jedrnat. April, ki je minil kot bi rekel »keks«, smo prevrteli nazaj in naredili terminski plan za mesca, ki sta pred nami. Ja, kmalu bo tu maj in za njim spet junij. Precej bosta pestra! 

In ko je bil volk sit (beri: delo dobro opravljeno) ter koza cela (beri: meni je po opravljenem delu ostalo še nekaj energije) in ko sem končala tole objavo, sem se spomnila, da sem ob vsem tem letanju sem in tja in gor in dol popolnoma pozabila na Kajin dobronameren nasvet: "But first, let me take a selfie!" S tem razlogom tokratni objavi pripenjam le sličico moje gugalnice, kjer sem preživela velik del včerajšnjega dne in kamor sem namenjena tudi zdaj.

Lahko mi slediš tudi na:
Facebooku

Instagramu

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"