#LJFW je zakon!

15. 4. 2015

Mnogi se v teh dneh martinčkajo in kofetkajo na mestnih ulicah, nekateri osvajajo svetovne lepotne nazive, drugi imajo spet toliko dela, da jim sonček sploh ne utegne priti do živega, sama pa se že od nedelje zvečer mudim na modnih revijah Ljubljanskega tedna mode.

Moram priznati, da nisem ravno znana kot največja navdušenka zadnjih modnih trendov. Že res, da se rada lepo oblečem, drži tudi, da rada nakupujem, a ekstravagantni dizajnerski kosi me niso nikoli zares prepričali. Hranila sem mnenje, da ta oblačila niso nosljiva in so posledično skrajno nekoristna. Zanimivo, a od otvoritvenega dne Ljubljana Fashion Weeka na celotno zadevo gledam z drugačnimi očmi.

Lepota, estetika in kreativnost so pojmi, s katerimi najhitreje in najlepše opišem modno dogajanje v centru Ljubljane.

Mogoče mi je vse skupaj še toliko bolj všeč, ker so mi v uredništvu naložili neverjetno zabavno delo. S slovensko modno smetano razpravljam o tem, kaj nosijo na sebi, koliko časa porabijo za svojo modno opravo, kateri je njihov najdražji in najljubši kos, ki ga hranijo v omari ter koliko dizajnerskih kosov premore njihova garderoba. Ženske predstavnice so me med drugim potolažile, da se tudi njim pri oblačenju kdaj zatakne - resnično se mi velikokrat zgodi, da stojim pred polno omaro oblačil, a ne vem, kaj bi oblekla. Zanimalo me je tudi, če se strinjajo z reklom, da obleka naredi človeka.

Želite izvedeti, kaj so mi o vsem tem povedali Zmago Jelinčič Plemeniti, Tjaša Kokalj, Andrej Šifrer, Jana Koteska, Erik Maj Potočnik in odgovorna urednica Elle Slovenija, Barbara Sekirnik? Potem pa hitro klik, klik!

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ