Kaj se je ta teden dogajalo na Hud jobu?

4. 6. 2015

Dogajanje minulih dni na uredništvu in v družbi hudih ljudi je bilo v znamenju ustvarjanja, občudovanja in zabave ... Tako kot vedno. A kljub temu je bil teden zelo poseben ...

Moj zlati pametni telefon je v teh dneh ujel številne top s**t momente. Recimo tistega na poti na uredništvo ter nazaj domov, ko se nisem pozabila ustaviti in poduhati cvetlic. Ali pa nas, mlade hud job ljudi, med pripravo hüde julijske Cosmo priloge, za katero nekako vse kaže na to, da bo izpadla fenomenomenalno.

Ali pa ko sem si privoščila trenutek zase in užila svetlobo zahajajočega sonca na jezercu v Kosezah. Btw, ta sončni zahod bi želela uvrstiti na seznam tistih tanajlepših na svetuuu!

Jabolčni fotoaparat ni počival niti tedaj, ko sem listala po junijski številki Cosmopolitana, ki skriva 1001 modni nasvet na 152 igrivih in žgečkljivih straneh. Prebrala sem nekaj o tem, kako doseči vse, kar si želiš. Gwen Stefani mi je skozi Cosmo intervju slednje razkrila na zelo preprost način.

Ta moja zelo ljuba stvar, ki dela 'škljoc-škljoc', je ujela pravi trenutek tudi takrat, ko sem v neki ljubljanski sladoledarni občudovala stropne luči in vase basala malo goro okusnega sladoleda, ki je ohlajal moje telo v teh vročih predpoletnih dneh. Pa tudi takrat, ko sem trenirala trebušne mišice s pomočjo ene tone smeha na račun 35282736 neuspelih poskusov napraviti selfie s selfiestickom.

Fotkič pa je ostal dejaven tudi v času, ko sem metala oči na slavno steno v roza pisarnici in ugotavljala, kaj novega narekujejo poletni modni trendi. Samo toliko, da boš vedela ... Številka 1 so to poletje espadrile in hudjobovke se tega že držimo. O, ja!

No, tako ... Sedaj si izvedela, da mi je ta teden na polno dogajalo.

Zdaj se moram odpraviti ... na pivo. Ja, vem, pivo sicer ne spada na listo Cosmo fancy pijačk, ampak po tem pestrem tednu in maxi produktivnem današnjem dnevu pa se bo tole pivce za mirne živce v družbi kolegice s spletnega uredništva prav lepo prileglo. Pika.

Čaaaaw!

Mojim izzivom lahko slediš tudi na:
Facebooku

Instagramu

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ