Projekt unikatne mode Young Couture potrebuje tvoj glas!

10. 11. 2014
Projekt unikatne mode Young Couture potrebuje tvoj glas! (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Projekt Young Couture, ki sem ga zasnovala kot rezultat dolgoletnega sodelovanja s študenti modnega oblikovanjain se počasi razvija v spletno platformo ter edinstven butik unikatne mode, v natečaju Vse = mogoče in borbi za realizacijo pa potrebuje tudi tvoj glas!

Young Couture je spletna platforma unikatne mode, ki podpira mlade Slovenske modne talente in spletni butik, ki bo ponujal unikatne izdelke tistim, ki cenijo osebni modni izraz. 

Ideja za platformo in spletni butik se je razvila iz dolgoletnega sodelovanja s študenti modnega oblikovanja ter spoznanjem, da pri nas talenta nimajo kje pokazati. Hkrati je njihovo konceptualno delo na tako visokem nivoju, da se po izdelavi lahko primerja s priznanimi blagovnimi znamkami, cene unikatnih izdelkov pa se brez težav primerjajo s tistimi v "high-street" trgovinah, kot je naprimer Zara.

Projekt je trenutno v fazi snovanja ter kot eden izmed finalnih projektov v natečaju Vse = mogoče tekmuje za nagrado v višini skoraj 20,000€, ki bi omogočila realizacijo ideje.

Za podporo mladim Slovenskim modnim oblikovalcem ter realizacijo projekta Young Couture lahko oddaš svoj glas na tej povezavi! 

Z glasovanjem sodeluješ tudi v žrebu za super nagrado ;)

In kako bo nagrada pripomogla k uresničitvi projekta? Poglej v videu...

Slediš mi lahko tudi na:

* blogu Couture Stories
* facebooku
* twitterju
* instagramu

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord