Na Eurotrip s predplačniško Visa kartico

29. 6. 2014
Splaniraj svoje poletje s predplačniško Viso (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Ljubljana - Bruselj - Amsterdam - Eindhoven - Bruselj - Ljubljana. Za tokratni Eurotrip sem uporabila vse svoje znanje brskanja po spletu, nekaj domišljije in predplačniško Visa kartico.

Še preden so se temperature dvignile nad 20 stopinj, sem že planirala svoj poletni pobeg. Čeprav me bližina morja pomirja, se na svoj "dopust" vsakič znova odpravim odkrivat velika Evropska mesta. Rada se izgubljam v malih uličicah in povsem po naključju odkrivam kavarne s karakterjem, trgovinice s slaščicami in vintage butike. Del tega raziskovanja, ki me neznansko osrečuje pa je že samo načrtovanje izleta. Kaj morem, sem pač organizacijski freak.

Začne se z iskanjem najcenejše letalske karte. Tokrat sem imela srečo in sem ujela noro ponudbo 2 za 1. K sreči je moja nova predplačniška Visa prispela ravno pravi čas, da sem brez težav in le z nekaj kliki v mislih že potovala med Ljubljano in Brusljem. Simpl k pasulj, bi rekla prijateljica.

Glavni dogodek tega potovanja bo glasbeni festival Dominator, eden največjih na Nizozemskem. Tudi tam je šlo "izi pizi", na uradni strani sem vnesla podatke svoje kartice, potrdila nakup in že čez nekaj sekund sta se karti znašli v mojem predalu "prejeto". Woohooo!!

Potem pa ključni del tega potovanja - nastanitev. En dan v Bruslju, en dan v Amsterdamu, en dan v Eindhovnu in nazaj v Bruselj. Preko spletne strani za rezervacijo hotelov in hostlov sem v vsakem od mest izbrskala najboljšo ponudbo in rezervacijo opravila s predplačniško Viso. Rezervacija je brezplačna, nastanitev pa lahko plačam direktno pri ponudniku, kar je super, saj moja kartica ni preobremenjena. 

Amsterdam

Sedaj me čaka le še nakup vozovnic za vlak, ki jih prav tako lahko opravim kar prek spleta. Danes je vse to tako enostavno... nekaj klikov po tipkovnici, kreditna kartica in domišljija je vse kar potrebuješ za nepozabno dogodivščino. O tem, kaj vse sem si še privoščila s svojo novo predplačniško Viso, pa kdaj drugič... Bon Voyage!

Svojo predplačniško Viso lahko enostavno naročiš na spletni strani NKBM, pa še oblikuješ jo lahko po svojem okusu ;)

Spremljaj me tudi na:

* blogu The Stylist
* instagramu
* twitterju
* facebooku

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord